annonce for The Body Shop

Hey Darlings! I ved jo efterhånden at min The Body Shop obsession is real og jeg var for nyligt til et Jule event inde i butikken på Strøget, hvor der var pyntet op og hvor alle de flotte gaveæsker var kommet på hylderne, OG den LÆKRESTE beauty pakkkalender – MUST HAVE! Jeg har vist jer gaveæskerne på InstaStory idag og I får lidt flere details her på bloggen. Man kan også shoppe dem alle online på deres webshop HER (gratis fragt over 300kr).

img_0893ig-macOils Of Life™ Skincare Collection er en rigtig luksusgave til dem der sætter pris på hudplejerutinen, hvor man virkelig vil forkæle dem med en super lækker Oils Of Life™ Facial Oil og Oils Of Life™ Intensely Revitalising Cream. Jeg har nævnt denne ansigtsolie mange gange før og jeg bruger den alene eller mixer et par dråber med min serum, så den balanceres huden og tilfører fugt og glød. En af de bedste ansigtsolier, som jeg er stødt på EVER!

Vitamin E Skincare Collection passer til mange – både de helt unge teenagere og derefter, for vitamin E heler huden, så hvis man har sår efter urenheder eller tør hud, så er denne serie rigtig lækker. Jeg er stor fan af cremen, som jeg altid har stående herhjemme. Moisture Cream Vitamin E, Face Wash Vitamin E og Toner Hydrating Vitamin E holder huden gennemfugtet i op til 48 timer, hvilket vi især har brug for i den kolde periode her.

img_0904ig-macKings And Gentlemen’s Maca Root Grooming Kit er den perfekte gave til kæreste, far, bror eller en anden mand i dit liv. Indeholder Balancing Face Protector, Eye Rescue Serum og Face Wash og kommer i en fin toilettaske. Let´s face it… mænd køber sjældent hudpleje til dem selv, og ender med at stjæle vores, så glæd dem med deres helt egne produkter.

img_0916ig-mac

Der er en hel del gaveidéer til mænd hos The Body Shop, og det er blot disse to, som jeg fremhæver her. Især denne Kings And Gentlemen’s White Musk® Fragrance Kit er rigtig fin, synes jeg, med Eau de Toilette, Anti-Perspirant Deodorant og Hair & Body Wash. Æsken er festlig og det er 3 fine produkter, som enhver man kan bruge.

img_0914ig-macÅrets juletema hos The Body Shop er PLAY FOR PEACE og hver gaveæsker, som man køber fra julekollektionen, hjælper et flygtningebarn med at lege et sikkert sted. Dvs. for hver gave man køber fra julekollektionen, bliver der doneret til International Alert’s Peace Play Project i Libanon, som hjælper syriske flygtninge børn med at hele og blive børn igen gennem leg. Super fin tanke, synes jeg, at man kan donere igennem sit køb af The Body Shop produkter.

“Nogle unge syrere har haft svært ved at huske tiden før krigen og før alle de voldelige begivenheder og tab, der tvang dem og deres familier til at flygte fra deres hjem. Vi giver dem et trygt sted, hvor de kan lege og blive børn igen. Denne jul glæder vi os over samarbejdet med The Body Shop. Hver gang du køber en gave, hjælper du med at give et syrisk barn smilet tilbage – helt i julens ånd.” 

– Harriet Lamb, CEO hos International Alert

img_0765ig-macCountdown To New Year With The Body Shop® er en MUST-HAVE sjov gaveæske, hvis man vil glæde nogle med ekstra gaver efter Jul. Jeg synes, at den er rigtig fin fra mor til datter eller omvendt. I kan se indholdet af æskerne, ved at trykke på links og der er både lækker maske og mat læbestift, så man kan være helt klar til Nytår!

img_0912ig-macHouse Of Holland x The Body Shop® Limited Edition Wonder Cube er en gaveæske fuld af overraskelser og favoritter, som I kan se på billedet. Der er både sæber, hårbånd, highlighter og cremer. Til de mindre gaver har vi den perfekte Seasonal Hand Cream Trio – look how pretty they are! Jeg kommer virkelig i julehumør af den slags indpakning. Indeholder special edition Frosted Plum, Frosted Berries og Vanilla Chai håndcremer, som BARE dufter af Jul. HOH x The Body Shop® Limited Edition Butter Bauble Shea er en festlig julekugle, som kan hænges på træet, med en Shea Body Butter og Lip Butter. Virkelig en skøn lille gave… og så med min fave sheabutter!

img_0911ig-mac Shea Festive Picks kollektionen er min yndlings til kroppen. Hvis I stadig ikke har læst mit indlæg om sheabutter og strækmærker, så kan I gøre det HER! Dette er simpelthen det perfekte kit til smidig og glat hud! Shea butter scrubben er TO DIE FOR – giver altså den blødeste hud! perfekt gave til evt. nybagt mor, der ønsker at huden trækker sig hurtigere sammen.

img_0907ig-mac Spread The Love Hand Cream Collection med 6 forskellige super lækre håndcremer, som dufter AMAZING! Jeg er ret sikker på, at det bliver en af min mors julegaver i år, hehe. Jeg ville selv ELSKE at få sådan en gave, for jeg kan slet ikke undvære håndcreme og man vil bare altid bruge de der lækre håndcremer, you know?! Denne HOH x The Body Shop® Limited Edition Matte Lip Liquid Collection er sååååå freaking cute! Jeg er VILD med æsken. Det er virkelig den perfekte gave og så spot on! Tre matte langtidsholdbare lipsticks vil alle da gerne have!

img_0906ig-mac Okay – det her er altså GAVEN! At-Home Facial Mask Experience er drømmen vil jeg sige. Køb den også til jer selv! Hold nu op, hvor er denne gaveæske bare on point og The Body Shops ansigtsmasker er jo on another level! Giv det til én, som fortjener fuld forkælelse, som man sagtens kan skabe derhjemme med disse masker. Plumping, Clarifying, Anti-Pollution, Radiance og Purifying! Så er man godt dækket!

img_0898ig-mac Denne Values Gift Robot Money Box er så sød som en gave til advent eller en lille julegave, og man kan bruge den som sparebøsse efterfølgende. Den indeholder 3 shower gels og 3 lip butters.jeg synes den har så fine farver og en gave, som man kan give til en pige, som måske ikke går med makeup endnu, men gerne vil have nogle beautyprodukter.

img_0896ig-mac

xoxo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*