reklame-links

Hey Beauties! Der blev afholdt Danish Music Awards 2017 igår og Morten og jeg var afsted. I was feeling this outfit A LOT igår og det var sjovt at gøre mig klar, selvom det tog sin tid, heh. Jeg startede dagen med en masse ansigtsmasker med fugt og læbemasker også og øjenmaske faktisk… jae, you get the point. Jeg synes, at jeg trængte til lidt kulør, så jeg brugte denne St. Tropez Express Tan, som giver farve på 1 time – lugter ikke og smitter ikke af. Jeg har brugt den en del gange før, så den var prøvet af på forhånd og fungerer altid for mig. Her er resten af details…

untitled-11. Kylie Cosmetics The Bronze Palette (Næsten de samme farver er der i Morphe 350 Nature Glow Eyeshadow Palette)
2. NLY One Rød Patent Stropløs Top (Jeg har den i str. S)
3. TomShot Guld Halskæde (Minder om den, som jeg har på her)
4. DuffLashes x IrinaTheDiva Kunstige Øjenvipper #GLAM AF (Vipper fra min vippekollektion of course…)
5. Mango Rød Faux Fur (lignende HER eller i gul HER)
6. Anastasia Beverly Hills Blush Kit (Fås også hos Sephora) Jeg brugte også paletten til øjenskygge her. 
7. Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade #AshBrown (vandfast og holder hele aftenen)
8. Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation er den bedste foundation of LIFE! Smitter ikke af på tøjet, dækker everything og sejler ingen steder, selv efter mange timer. En oliefri foundation, der fugter huden oveni uden at det ligner, at man har et tykt lag foundation i ansigtet. Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder er noget af det bedste til at “sette” det hele, men den har I sikkert hørt om før. Den er dog dyr og svær at få fat i her i DK. Her kan man også bruge Elf Cosmetics High Definition Powder, som er en del billigere og jeg brugte Kat Von D Shade & Light Contour Palette.
9. Rodial Airbrush Make-Up Foundation Paste er et mirakelprodukt, som jeg for nyligt er stødt på. Egentlig er det en foundation, men jeg blander det ind i min foundation i stedet, da den er fuldt dækkende, som i, at jeg aldrig har oplevet noget, der dækker så godt som denne, men den er for udtørrende at bruge alene, synes jeg. Blandet ind i enhver foundation er den INSANE og jeg elsker den og kan slet ikke undvære den nu. 
10. St. Tropez Self Tan Express Mist (Bare den bedste selvbruner NOGENSINDE og endda kun på 1 time!)
11. Anastasia Beverly Hills Duo Brush nr. 12
12. Huda Beauty Highlighter Palette Pink (YAAAS! Jeg har lavet en vlog, hvor I kan se hvordan jeg bruger den)
13. Sephora Collection Cream Lip Stain #PinkTea med MAC #Hover Lip Pencil
14. Adidas Originals Velvet Leggings

xoxo

2 kommentarer

  1. Du kan sku rocke alt. Mega fedt du går forrest og bare owner et specielt outfit! Fedt sæt 👌🏼 Og lækker krop!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*