annonce for Luxplus.dk

Hello Beauties! Så er der nye goodies fra Luxplus.dk, hvor man som medlem (hvilket jeg er), kan spare op til 80% på en masse beauty stuff, som vi i forvejen shopper hver måned. Jeg har allerede forklaret konceptet mere detaljeret i mit forrige indlæg HER og I kan f. eks. se hvor meget man kan spare på et makeup til sådan et look her. Jeg har fået en del forespørgsler om at omtale noget makeup, som er lidt billigere og her er mine bud på fin kvalitet til en virkelig god pris.

untitled-1Jeg er især meget vild med W7 Colour Me Nude Eye Palette, som har de pæneste pink/peachy farver og altså kun koster 29kr, når man er medlem hos Luxplus.dkRevolution Makeup Amazing Lipstick Nude har jeg nævnt før og bruger den ofte – den koster kun 9kr og den har en rigtig fin konsistens og fantastisk farve, uden at være for tør, men stadig mat. elf Poreless Face Primer holder makeuppen på plads og udglatter, og jeg bruger den i T-zonen for at porerne synes mindre, inden jeg påfører makeup. elf Makeup Mist & Set Spray er også en fantastisk spray med vitaminer og agurk, der forfrisker og *setter* makeuppen til sidst. W7 Duo Blusher Compact 03 til kun 15kr har rigtig fine blushfarver og fylder ikke meget i tasken. Technic Transparent Loose Powder til at holde den flydende foundation på plads (baking) er et rigtig godt fund til den pris. L’Oreal Infallible 24H Stay Fresh Foundation 140 Golden Beige har været en af mine favorit drugstore foundations længe og jeg sørger altid for at havde den stående. Den vil jeg virkelig anbefale, hvis I ikke vil bruge alt for mange penge på en foundation, men leder efter noget der dækker og er holdbart. Revolution Makeup Brow Pomade Chocolate til at markere brynene og Max Factor Natural Brow Styler Clear, som har en meget god størrelse ift. pris, til at holde dem på plads.

img_0687ig-macDer er rigtig mange super flotte ting, som parfumer, øjenskyggepaletter eller makeupbørster på Luxplus.dk, som vil være de perfekte julegaver. Og hos Luxplus.dk kan man altså spare RIGTIG meget ved at bestille til sin søster, mor, far, kæreste and you name it. Jeg er altid i god tid, når det gælder julegaver, og køber dem oftest allerede i november. Jeg er super glad for hurtig levering og det store udvælg og jeg vil klart lige tippe jer om, at de her øjenskyggepaletter vil være fantastiske som gaver, og måske lave en lille beauty pakke ud af det. Altså jeg ville elske sådan en gave, heh!

img_0698ig-mac img_0697ig-mac

img_0696ig-macVIND JULEKURV (VÆRDI 2.000KR)

På min Instagram kan I lige nu vinde en super lækker julekurv fra Luxplus. For at deltage skal man like billedet inde på min Instagram, følge Luxplus og kommentere hvilken veninde der fortjener denne præmie. Vinderen findes d. 8. november.

Produkterne her på billederne er bl.a. nogle af dem, som er i julekurven!

img_0695ig-macMin seneste pakke fra Luxplus.dk indeholdt de her lækre ting, som jeg glæder mig til at prøve. Bielenda Gold Detox Face Mask Mature & Sensitive Skin glæder jeg mig MEGET til lige at prøve af. Evoluderm Aloe Vera Face Scrub, for alt med aloe vera er jeg fan af. Milkshake Argan Deep Treatment har nok den bedste størrelse hårkur EVER og Daily Defense 3 Minute Leave In Treatment Argan Oil har jeg allerede opbrugt en af. Girlz Only Dry Shampoo Nude, som er en farveløs dry shampoo – JA TAK! Og så endnu en super flot palette – Revolution Makeup Salvation Palette Iconic Pro 1 med 16 lækre farver og SPEJL (det kan vi godt lide) indeni. OG en masse penge er sparet!

img_0693ig-mac

img_0686ig-mac

img_0690ig-mac

xoxo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*