annonce for Sanzi Beauty

Hey Beauties! Lad os snakke om vipper idag… rettere sagt de korte vipper, hvor man tænker – hvad gør jeg nu?! Jeg har længe tænkt på at skrive et indlæg, hvor jeg opsummerer min erfaring med de forskellige-vippetrends. Let me say… da jeg var barn, så fik jeg altid komplimenter for mine lange vipper, men de bliver bare kortere og kortere med alderen OG der hvor jeg ved, at jeg failede lidt, var at jeg var rigtig dårlig til at tage makeuppen af om aftenen, så nogle af mine vipper knækkede i løbet af natten, fordi jeg ikke tog mascaraen af. Midt i 20’erne besluttede jeg så for at kaste mig ud i at prøve eyelash-extensions, for min egne vipper gjorde det ikke helt for mig mere. Jeg synes selv at jeg havde både rigtig gode oplevelser og uheldige oplevelser med lash-extensions, og for mit vedkommende, så endte det ikke godt. Jeg havde ikke tid eller lyst til at vedligeholde dem hver 3. eller 4. uge, så jeg besluttede mig for at droppe extensions og der var INTET tilbage af mine vipper. jeg overvejede kort, at få extensions igen, men håbede dog på, at de ville vokse ud igen. de voksede meget langsomt tilbage og efter graviditeten var det som om, at de slet ikke voksede mere og jeg havde bare korte stumper tilbage. Så for lidt over 2 år siden, begyndte jeg at eksperimentere med eyelash serums og her på billedet kan I se mine vipper uden mascara og jeg synes, at de har en fin længde, når man tænker på, at de måske var 1mm, dengang jeg fik taget vippe extensions af. Jeg siger forresten ikke, at extensions ikke fungerer for nogle – det er blot min erfaring. jeg gik all in på vippe serums og jeg har prøvet dem ALLE! De fleste virker faktisk… nogle bedre end andre selvfølgelig. De er dog ikke billige og nogle svier lidt vednpåførsel, men ellers vil jeg klart anbefale en vippeserum, hvis I gerne vil have jeres naturlige vipper tilbage – for det kan man godt få! Jeg er SÅ glad for mine vipper lige nu og jeg har testet Sanzi Beauty vippe serum på dem i lidt over en måned nu. En gang om dagen er nok og det tager 10 sekunder at påføre!

Denne Sanzi Beauty eyelash serum (øjenvippe growth serum) på billedet har et fornuftigt indhold på 5ml, som de fleste andre produkter på markedet, men den er dog en del billigere (590,-). Der står på deres hjemmeside (dansk firma), at man kan se et tydeligt resultat efter 6 uger, hvor jeg synes, at jeg sagtens kunne se det efter 1 uge allerede. Jeg påfører den om aftenen, efter at jeg har renset alt makeuppen af langs øjenvippekanten. Jeg har oplevet at nogle af de andre lignende produkter svier lidt – det gør denne ikke og øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere. Jeg var SÅ skeptisk over for denne slags produkter før i tiden, og troede simpelthen ikke på, at de kunne virke – men DET GØR DET, ladies! Black magic, simpelthen! Selvfølgelig ikke, men denne vippeserum indeholder en ingrediens, der oprindeligt har afsæt i øjenmedicin, men som nu er meget anvendt og godkendt til kosmetisk brug. Yderligere er der tilsat den dokumenterede og patenterede peptid formel kaldet SymPeptide der har dokumenteret effekt på væksten af øjenvippehårene. That is why it works!

img_0865ig-macRABATKODEN: Irina2 GIVER 15% RABAT PÅ BESTILLINGEN (GRATIS FRAGT)


DENNE ØJENVIPPE VÆKSTSERUM KAN BESTILLES HER: SANZI-BEAUTY.COM


Man bruger Sanzi Beauty vippeserum en gang dagligt og efter 6 uger kan man se gode resultater, hvor den maksimale effekt opnås efter 12-16 uger. Prisen ligger på 590,-  og I sparer selvfølgelig 15% oveni, ved at bruge min rabatkode. De 5ml holder til lang tid og designet er pænt og stilrent til at den kan stå fremme på badeværelset. Jeg håber, at I kan bruge mit råd og lad mig endelig høre om jeres erfaringer med vippeserum eller hvis I har nogle spørgsmål.

img_0864ig-mac

img_0847ig-mac

undefined_7850c700db6b976a7c787fe0e6696949_brochure-i-serumJeg har fået produkter sendt til test fra Sanzi Beauty før. Det har været tandblegnings trækul, så jeg har testet webshoppen før med gode erfaringer og der er god kontakt med dem både fra min og Bloggers Delight side, så de er 100% legit med gode anmeldelser på Trustpilot.

xoxo

4 kommentarer

  1. Hvis man har opbrygt produktet, og derefter stopper med at bruge det, – vil ens vipper så blive så korte som før man benyttede det?

    1. Du kan evt. skrive dem en mail eller direkte på Instagram – de er hurtige til at svare. Så er vi på den sikre side 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*