reklame-links

Hello Darlings! Jeg var på et amazing photoshoot idag med Nicci Welsh (YAY!), som stylede mit hår og makeup til SKØN forsiden dengang og med samme fotograf også (Jonas), så jeg var i gode hænder igen igen. Det foregik på Nicci’s Makeup Academi, hvor hendes elever kunne følge med undervejs og lære. Utroligt nok, har jeg lært at abstrahere fuldstændig, uanset hvor mange mennesker der kigger på, om det er photoshoot eller optagelser. Jeg var ellers MEGET genert i mine unge dage! Jeg lærer altid en masse nyt fra Nicci og så er hun for vild på de sociale medier og elsker det ligeså meget som jeg gør, så der blev postet en del på Insta Story i løbet af dagen.

I spørger mig faktisk ofte mht. hvilke BH’er jeg bruger under hvad. Og har man en A-C skål, så er det måske ikke noget man tænker så meget over, men har man DD+ så er det ikke altid helt nemt, at holde styr på herlighederne, haha. Altså man kan sagtens droppe den helt og det kommer også helt an på stoffet af det tøj, som man har på, men så skal man være MEGET forsigtig, når man bevæger sig. Nicci var OBS på, at det hele blev på plads og bodymakeup on point, som I kan se, hehe!

boobig-macDer skete så noget undervejs… som jeg ellers plejer at rulle øjne af, men I kender mig efterhånden – JEG SKAL LIIIIGE ytre mig her! Jeg tjekker min telefon ofte, in case vuggestuen ringer, eller Morten skriver og den slags. Så imens jeg lige fik lavet håret om til næste look, tænker jeg, at jeg lige vil tjekke beskeder på Insta, for jeg prøver at svare de fleste af jer! Jeg er helt immun for bullshit – det er intet jeg tager personligt af hate beskeder eller kommentarer, som i, at jeg er helt titanium, så man kan ligeså godt give up på forhånd, hah!Det er højst sandsynligt, at man oftest bare vil fange min opmærksomhed på den måde. Jeg skimter det igennem og blokerer eller sletter eller whatever. Men denne vil jeg lige tage op, for jeg synes, at denne dreng (han var 18) skrev noget lidt sjovt, som vi kan analysere lidt. Here it is…

brskeHer søger han enten min opmærksomhed, eller også så mener han legit bare, at man kan tillade sig at skrive nedladende til kvinder, for hvordan KAN vi dog tillade sig at blive ældre… at blive grimme! Så opfylder man vist ikke sin pligt som kvinde, som om det er det eneste vi kan bruges til – at holde os unge for evigt, eller hvad?! Anyhow… denne enkle besked synes fortæller lidt, at Søren (det hed han) absolut INGEN respekt har for kvinder. Han ser gammel og grim som en negativ ting, som han bruger for at kritisere en kvinde, som han faktisk slet ikke kender. Hvor er det pinligt for ham! Og så det, som jeg hele tiden bliver ved med at sige er… HVORDAN DEFINERER MAN, HVEM DER ER GRIM OG PÆN?! Er det makeup? Er det store bryster? Er det kun de unge? Er det en uden bumser…. ?! You get my point! En del unge mænd tror, at kvinder er ren perfektion og unge for evigt? Det er måske de samme mænd, der køber unge piger og udskifter dem, og selv når de bliver ældre, så knalder de 20-årige. Good luck with that! Søren… jeg tror ikke, at din mor er i 20’erne længere, dvs. hun er gammel og grim?! Jeg tager ham op som eksempel, for jeg tror altså, at der er flere unge fyre derude som ham… eller nej, jeg VED det faktisk, for jeg har stødt på en masse af dem i byen. Dem som kom og sagde ” Ej, hvor er du pæn nu Irina, nu hvor du ikke har bumser mere!” eller “Ej, dine bryster var da ikke så store i gymnasiet… du ser godt ud nu!”. Mine eyerolls er efterhånden trænet til perfektion, JAH! Og IGEN… nej, ikke alle fyre, men der er klart et mønster, hvor der kræves en urealistisk perfektion og ungdommelighed fra kvinder, som mænd bare forventer for some reason! Nu er vi altså kommet nogenlunde af med idealerne synes jeg ellers. Man kan sagtens mene, at man måske ikke er tiltrukket af nogen mennesker, hvilket er fair, men så foregår de her tanker altså i éns eget hoved, og man skal slet ikke til at begynde at sige/skrive det til folk man ikke kender, at man synes, at de er grimme ELLER at man synes, at folk er blevet pæne, for den slags skyld, som om man var grim før. Tak! I dette tilfælde tror jeg han prøver at sige gammel = grim, for det er jo det “værste” der kan ske for en kvinde. Og lad os antage at man så BLIVER gammel og grim… hvorfor er man så mindre kvinde eller mindre værd som menneske? Hvad er det for en neandertaler tankegang, sådan en ung mand har, tænker jeg så?! BOY BAI!

Min makeup er en blanding af MAC og Bobby Brown og lidt andet som Nicci mixede sammen, og jeg har vipperne “DIVA DOLL” på fra min egen vippekollektion med Duff Lashes, som kan genbruges 20-25 gange. I kan følge Niccis blog, for en masse makeup og styling inspiration og videotutorial på HAU2 BLOG.

hh-2ig-macØRERINGE: H&M (LIGN. HER)  KJOLE: ELIZABETH & JAMES 

xoxo

7 kommentarer

 1. Kære Irina
  Tak fordi du introducere os læsere til alt lige fra den glamourøse side af livet til hverdagslivets nuancer og gener som vi alle kan blive udfordret med, ærlig snak om uren hud, manglende energi til den helt store madlavning. Tak fordi du tør åbne op for emner som ofte kan være tabubelagte men som burde være en del af en åben dialog.
  Angående din oplevelse med den unge guts kommentar, så synes jeg at jeg oplever en stigende tendens blandt folk, at de mener at have ret til at kommenterer andre uden forbehold.
  For ikke så længe siden var jeg på en bar, hvor der kom en flok mænd ind og med det samme skulle kommentere mit udseende, stille indgående spørgsmål og generelisere ud fra dette.
  Generelt tager jeg det meget med ro når det kommer til berusede folk og disses kommentarer, Det rører mig som oftest ikke. Dog oplevede jeg en meget nedladende og ubehagelig indgående attitude fra nogle af disse mænd og også en form for respektløshed, som jeg overhovedet ikke kan tolerere.
  Jeg forstår virkelig ikke hvordan det kan være at folk synes at de har ret til at diskutere andres udseende – og generalisere på den måde, kigge ned på folk og generelt være ligeglad med andre, mene at de har ret til at ytre som de lyster og stille indgående spørgsmål som de ikke vedrører dem.
  Jeg ved godt at denne oplevelse ikke er det værste der kan ske, men ikke desto mindre synes jeg at det er pænt træls..
  Jeg forstår ikke hvorfor der skal bruges så meget tid på at se negativt på andre istedet for at give plads til forskelligheder og det absolut seje og smukke ved dette☺️

 2. Hej Irina
  Mit navn er Jonas jeg nok ikke din typiske læser angående kosmetik osv men elsker sku dine historie engang imellem og syns ham der siger du blevet grim trænger til briller for jeg syns sku du vidunderlig flot kvinde jah self du blevet ældre men det bliver vi alle. Hvis jeg skulle være helt ærlig tror jeg bare han har dårligt har dårligt selv være og skal hakke på dig som nu typsik idioter har brug for

  Nå men du skal ikke tage dig af ham du vidunderlig flotte former både front og bag med og uden makeup og så du bare et fantastisk menneske bliv ved med det knus kys og kram 20 årig Jonas 😉😂😘

 3. Hej irina
  Der er vist noget hans mutti har glemt at fortælle ham om livet – vi ældes alle og nogle mere og hurtigere end andre. Men at sige at du er ved at blive grim og gammel??!!! Det er vist det sidste man kan sige om dig!!! Og ja og hvad så at man ældes? Det handler jo om hvordan man har det med sig selv i den krop man nu er i…Personligt synes jeg kun det er skønt at blive ældre…og klogere😁

 4. Irina, jeg elsker at følge dig – og de ting du viser og skriver ❤ tak for dig!!!

  Tusind tak for dit indlæg det ramte noget indeni kan du tro!

  Da jeg var 36 år, havde jeg en kæreste som var 40 år gammel, vi havde prøvet at få børn i mange år og var endt i fertilitetbehandling, jeg blev gravid men mistede det da jeg var 10 uger henne, 4 uger efter kom han hjem en dag, og fortalte mig han forlod uden nogen grund og gik sin vej!
  Jeg var i chok og ulykkelig. Der skulle gå et halvt år før jeg fandt ud af sandheden, i mens jeg havde fået sat vores æg op, var gravid og mistede det, havde han fundet en anden han var sammen med og det var også hende han forlod mig for, hun var 23 år gammel og ja han 40 år.

  Det er 2 år siden nu, men kæmpe stadigvæk en kæmpe kamp om lige præcis det du skriver var jeg blevet for gammel, så det var dur ikke mere!!

  Vi bliver ældre, men synes nu også der noget smukt ved at blive ældre, vores ansigt og krop fortæller jo en historie!

  Men jeg synes at jeg ser flere og flere mænd i min alders gruppe som går efter de helt unge piger, måske er det som du beskriver jeg ved det ikke!

  Men det gør da helt klart noget ved en når man er 38 år, om man så bare ikke er smuk mere fordi man har fået noget patina med årene!

 5. Hvis jeg var hans mor ville jeg give ham ordentligt omgang god gammeldags endefuld! Gad vide hvordan hans egen mor ser ud..håber ikke han kommer med den slags kommentarer i hendes retning.. jeg synes der er efterhånden mange unge som har forskruet tankegang desværre..

 6. Hvor er det bare helt igennem fantastisk skrevet og formuleret! Kunne ikke være mere enig! Det er simpelthen så rigtigt med den måde billedet af en pige/kvinde skal være på i dag. Fuldstændig perfekt i alle afkroge, og hvis man har en fejl, er blevet ældre eller ikke opfylder alle skønhedsidealerne, er det som om alt andet er ligegyldigt. Virkelig overfladisk samfund, mennesker og meninger en gang imellem. Credit for du gør opmærksom på det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*