Hey Beauties! I lørdags var Morten og jeg til Danish Music Awards 2017… all dressed up and everything! I ved, at jeg elsker at dress up og selve makeup processen og det at finde outfit, så jeg kom da in the mood undervejs, heh, men lige da jeg vågnede og kiggede mig selv i spejlet tænkte jeg NO! Not happening today! Jeg har lavet en lille Get-Ready-With-Me Vlog fra dagen, showet og dagen efter, som I kan se på min YouTube kanal nu. Her til DMA i weekenden blev vi faktisk hverken spurgt om bryllup eller flere børn… og det er nok første gang siden vi blev forældre, at vi ikke blev spurgt om det. DEJLIGT! Det drejer sig også om musikken til sådan et arrangement og Morten svarede på de relaterede spørgsmål, hvor jeg egentlig har det fint med at holde mig i baggrunden, for der ikke “min” aften, hvis I forstår hvad jeg mener. I obviously still want to dress up though, så jeg kan være hans armcandy! Her er mor og Farstix…

ekstra-bladet-mogens-flindtig-macMen når vi så endelig BLIVER spurgt om bryllup, så ved jeg ikke hvad jeg skal sige efterhånden. Hvad endnu værre er, at jeg heller ikke går med ringen mere, fordi den er blevet for stor og jeg er bange for at tabe den – jeg MÅ få den lavet ASAP! Jeg fik den jo ca. et halvt år efter, at Allessia var blevet født, og der må jeg stadig have haft lidt vand i kroppen, for da passede den mig fint. Selvom vi ikke er gift på papir, så har Morten faktisk kaldt mig for kone/wifey længe nu og selvom det måske plejer at være omvendt, så snakker han meget mere om det, at få et til barn og blive gift end jeg gør. Nå.. men først var planen jo et kæmpe bryllup, selvom jeg egentlig ikke har drømt om det som sådan, men hvis det skal gøre så skal det var STORT… tænkte jeg først i hvert fald. Som månederne gik og #mommylife tager fart, så kender nogle af jer det jo måske, så orker man ikke det vilde og et kæmpe bryllup er bare ikke nr. 1 på prioriteringslisten måske. Så fik jeg jo den gode idé, at vi skulle blive gift i Las Vegas og det kan I måske godt huske, at jeg skrev om i starten af året, og så tog vi så til L.A., hvor vi prøvede at få nået det, men det kunne ikke lade sig gøre i den omgang, og så droppede vi også den idé efterhånden. Vi har gået og snakket lidt om et lille bryllup måske i stedet og nu skal vi bare få det gjort… altså DET SKAL VI OG DET VIL VI! Jeg må enten hyre nogle der skal stå for al planlægning og så kan vi lave en lille fest ud af det eller noget lignende. Måske nogle derude har nogle sjove og interessante idéer? Min allerførste idé var jo, at det skulle være på Statens Museum for Kunst… that is not a joke! Så vidt jeg har forhørt mig er det også muligt, men som sagt, så tror jeg noget mindre med mindre planlægning er mere overskueligt for os lige nu. Bare noget, som vi kan huske, og måske skal vi vente til det bliver lidt varmere til næste sommer-ish?! I don’t know… og jeg ved ellers næsten altid hvad jeg vil, men jeg ved ikke hvorfor det her bryllupshalløj er så svært for mig – det er som om at jeg vil have, at det skal være perfekt (uden at det helt behøver at være det, hvis I forstår hvad jeg mener), og hyggeligt, og overskueligt, men skideflot alligevel… ej, you get the point maybe! Vi tænker videre, men kom gerne med input, for nogle gange kommer I med de bedste råd, heh! Thanx guys…

SE VORES #THEOLSENS DMA VLOG HER OG LIDT MED ALLESSIA:

xoxo

10 kommentarer

 1. Kender det godt. Der er SÅ mange tanker.
  Vinter selv i gang med planlægningen af bryllup. Og det eneste jeg kan sige er, gå med din mave fornemmelse.
  Vi har tænkt alt igennem fra havebryllup, forsamlingshus, hotel osv.
  Men to børn, under 3, er vi bare kommet frem til at vi får den bedste dag,. Ved ikke at stå for særlig meget. Jeg vil gerne selv lave bordkort og ligende, men ikke stille borde og stole op. Så vi valgte den dyre løsning, og holder det på hotel. På den måde går det mindst ud over vores børn, da det ikke krævet en uge før og efter med at stille an og rydde op.
  Men ingen tvivl om at vi ville få en lige så smuk dag, hvis vi havde holdt fest i vores have, og det gør vi nok også en dag, med en anden fest, det bliver bare ikke vores bryllup. -den vil vi kunne nyde og slappe af og blot sidde og få maden serveret.
  Evt prøv at tænke hvilken følelse du ønsker for dagen. Altså ser du at maden kommer på tallerken, eller at du står rundt om en buffet med små retter eller stegt pattegris, er du i bare tæer med blomster i håret, eller har du høje høje stilletter på?
  På den måde får du mærket efter, om du skal have græs underlag eller fast gulv. Bekymre du dig om vind og vejr og vil sådanne spekulationer stresse dig? Så skal du nok ikke satse på fest i telt, men noget med tag. Og vupti pludselig har du besvaret alle sine spørgsmål uden det er uoverskueligt. Og så tager du alle dine beslutninger og finder en location til det. 😊
  Uanset, så får I en skøn dag, når bare I får hinanden. 💒

 2. Åh hvor er jeg (lidt) selv i samme situation, jeg blev forlovet med den dejligste mand her i sommers og ALLE spørger hvornår, hvornår, hvornår! Og selvfølgelig vil jeg gerne giftes med ham, men jeg orker faktisk ikke at holde et bryllup (må man godt sige det?)
  Og ja vi mangler lige nogle dollars til at holde et bryllup for, men jeg aner virkelig ikke hvordan jeg vil have det? Stort, småt, kirke bryllup eller på stranden og ALLE de ting man skal have styr på 😥 i feel u, og jeg har ikke engang børn man samtidig skal have tid og overskud til, i dont know how u do it ? 😄

 3. Et af de fineste og mest ‘ægte’ bryllupper jeg har været til, var en vielse på Nørrebro i en de små kirker og efterfølgende middag og vin på en vinbar i samme område.
  Det var ret spontant og foregik en torsdag aften. Men det var SÅ rigtigt- fordi det netop bare var kærligheden det handlede om, og ikke så meget rammerne, omkring den. Det lyste ud af brudeparret, som fik taget billeder på assistenten og dansede brudevals på gaden, imens alle os gæster nynnede melodien og klappede dem igennem ❤️
  Jeg siger ikke det skal være på Nørrebro- men blot, at det sagtens kan være virkelig low key og alligevel virkelig smukt og rigtigt i et mindre format 😊

 4. Jeg har aldrig drømt om et kæmpe bryllup med en masse gæster eller noget. Og det behov havde min mand heldigvis heller ikke!
  Så vi planlagde, at slå 2 fluer med et smæk – og gifte os på min 30 årsfødselsdag i vores have.
  Vi havde kun de aller tætteste med. Vi fik mad ude fra og hele dagen var bare stille og rolig, helt som vi ønskede.
  Desuden var det min tidligere chef der viede os, hvilket kun gjorde det mere hyggeligt og privat ❤️
  Vi havde været på romantisk weekend i Paris fra fredag til søndag… så vi kom sent hjem søndag og giftede os mandag 🙈 Meget atypisk men helt perfekt 🖤

 5. Jeg har netop hyret en weeding planer! Bedste penge brugt ever ! Vires bryllup skal være i Sankt Petersborg da min forlovede er russer og jeg er ukrainer med russiske rødder 🙂

  1. Det lyder virkelig godt… det tror jeg virkelig ikke at jeg kan få Morten overtalt til, haha

 6. Vi blev gift i påsken sidste år. Min kjole var i 20’ stil, lang med en masse pallietter. Super flot. Vi blev gift i kirke og inviterede bagefter til smørrebrød i forsamlingshuset. En super dejlig og afslappet dag. Jeg ville aldrig selv slappe af til et total stort og opstillet bryllup. Det virker på mig meget falsk. Hold det simpelt og lad kærligheden skinne og hav lækkert tøj på som du har det godt i.
  Hold det simpelt hvilket er mere klassisk og stilfuldt

 7. Kære Irina, jeg tror langt de fleste unge piger drømmer om et prinsesse-bryllup, og jeg mistænker at man kan se mere frem til brylluppet end til selve ægteskabet. Men som du skriver, får man andre prioriteter når man først finder manden og stifter familie.

  Jeg har været til det skønneste low key-bryllup. Det forløb sig som en havefest, men der var dekoreret så smukt op, der var lys og papirsommerfugle på hver gren.
  Man følte på ingen måde, man var ude i en skov, for alle var dressed up, og der var jo fint dækkede borde og stole, men de naturlige omgivelser gjorde bestemt noget for dagen. Både ceremonien, receptionen og meget af det traditionelle foregik udendørs mens solen var fremme. Hver detalje var gennemtænkt, enkelt, stilrent. Men der var ingen stor fest, med en masse mad og alkohol, det handlede mere om den romantiske og rørte stemning omkring ceremonien. Helt fantastisk bryllup at være vidne til. For nogen kan det være en løsning at have et bryllup som har vielsen som omdrejningspunkt, hvor andre ikke kan leve uden den helt store fest. Jeg synes kun det er fedt du føler for et mere afslappet bryllup, hvor det måske ikke nødvendigvis skal være alt for materialistisk og overdrevet glamourøst!

 8. Vi holdte en suprise bryllup, herhjemme i haven, og folk troede at de skulle til indflytterfest/30 års fødselsdag. Jeg var højgravid så det var perfekt at det ikke var det helt store (det må komme senere engang 🙂 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*