reklame-links

Hey Beauties! Min Insta DM er bombarderet med alle jeres spørgsmål ang. min bumsecreme, som jeg efterhånden ofte har på, når jeg laver InstaStories, heh. Altså, the struggle har været lidt real med urenheder på det sidste, men jeg har også været lidt slem til at spise for meget sukkerholdigt mad. jeg stødte på denne spot treatment aka bumsecreme fra Mario Badescu for mange år siden efterhånden og det er altså DEN BEDSTE derude for sure! Det synes jeg i hvert fald, for den formindsker og udtørrer urenhederne GEVALDIGT natten over. Jeg har ret sensitiv hud og den er altså ikke alt for voldsom, for jeg har også prøvet nogle spot treatments, som jeg får allergisk reaktion af eller som nærmest ætser min hud væk – no thanx! I har set den “in action” på min Insta og jeg plejer at dutte den på om aftenen med en vatpind, like this…

uden-filtig-mac-2Man skal ikke tage fejl af, at Mario Badescu produkterne har lidt olschool design – de har storhittet i rigtig mange år, bl.a. hos Hollywood celebs og Kylie Jenner havde den også på hendes Snapchat på et tidspunkt. Den har været around meget længe og når I har prøvet den, så forstår I hvorfor. Den VIRKER – så simpelt er det! Jeg har købt Mario Badescu produkterne selv (men havde de sponsoreret mig, så vil jeg rose den til skyerne også obviously). Det er altså denne her Mario Badescu Drying Lotion til venstre på billedet, som er min holy grail til bumser. Man må ikke ryste den, men blot dyppe en vatpind ned i det lyserøde ler i bunden og duppe det på. Jeg må lige nævne at det er SUPER effektivt at bruge denne her Body Shop Tea Tree Night Mask under, som er en gennemsigtig maske, som man sover med – det gør bare UNDERVÆRKER i løbet af natten. De 2 produkter sammen har reddet mig en del gange nu!

affig-macJeg køber altid min drying lotion inde på Beauty Bay, når jeg også shopper andet makeup, da udvalget derinde bare er fantastisk og der er gratis levering. Jeg MÅ også anbefale Facial Spray with Aloe Cucumber And Green Tea, som er dejligt kølende og fugtende, især når huden bliver sensitiv af urenheder. Jeg har ikke acne nu – det er bare små urenheder, og acne er noget helt andet, hvilket jeg havde i 3 omgang i 20’erne og altså virkelig kan gøre éns hverdag trist – I know all about that! Jeg havde slet ikke lyst til at gå uden for døren. Det er dog frustrerende at jeg ikke har helt clear skin i 30’erne, men min hud har altid været fedtet, så sådan er det vel bare. Mario Badescu Buffering Lotion var helt uundværlig, da jeg led af cystisk acne, hvor jeg kombinerede den med Drying Lotion også og Mario Badescu Drying Cream. Drying Cream kan bruges under makeup, da den har en hudfarve, så man kan bekæmpe urenhederne/acne i løbet af dagen også – den er pretty amazing! Maskerne fra det brand er også meget gode, så jeg fik bestilt Mario Badescu Special Mask For Oily Skin med denne gang. De her produkter fungerer fantastisk for mig og jeg har oily/combination og sensitiv hud. 

marbadig-mac-2

 xoxo

16 kommentarer

 1. Hej Irina, Jeg lider også af irriterende teenage-hud, og tænker at jeg vil prøve drying lotion – jeg kan bare ikke læse mig frem til, om den skal på efter man har taget cream på, eller om den skal på helt ren hud efter vask? Håber du kan give mig et svar 🙂
  Hilsen Therese

 2. der er 2 flasker derinde af drying lotion, skal det være den i glasflaske eller er plastilflasken også okay? for syntes der står det samme derinde på begge 2, men den i glas er ikke på lager lige nu 😊

 3. Hej Irina.
  Har du haft nogle problemer med dine bestillinger hos BeautyBay? Jeg kan se på Trustpilot, at en masse ikke har modtaget deres varer osv.

  1. Hej irina jeg har købt den der drying lotion fra Mario.. men jeg er blevet i tvivl om hvordan man bruger den. Dupper man det bare på de bumser man har også lader det blive natten over også fjerner man det når man står op, også er bumserne bare væk? Eller hvordan

 4. Hej Irina, jeg har fået noget træls udslæt på mit hageområde. Hvis jeg får fat i den lotion du anbefaler, vil du så anbefale at jeg putter den på efter min creme?😊

 5. Så prøver jeg også lykken 🙂 Har lige bestilt drying cream, lotion og cucumber mist. Håber inderligt at det også vil virke på mig! Har efterhånden prøvet SÅ mange forskellige produkter, og det sucks at være 31 med teenage hud, og denne graviditet hjælper heller ikke på det….. 🙂 Tak for tip!

 6. Hej Irina . Jeg har bestilt den der bumse creme du så pænt kalder det he he. Hvor længe har du det på ? Og dupper du det bare på hver bums og derefter vasker det af med koldt vand ?

  1. Jeg har det på hele natten, men også i løbet af dagen nogle gange. Jeg vasker den af med varmt vand 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*