Hello Darlings! Ja ærligt talt, så havde jeg ikke helt styr på hvad jeg lavede, da jeg eksperimenterede med denne opskrift og jeg tænkte bare, at jeg prøver mig frem. Jeg er ikke ligefrem Masterchef-potential, men nogle gange så overrasker jeg mig selv. Forleden var en af de dage og jeg endte med noget som var en krydsning af borsch og lasagne. Jeg havde lidt spidskål og rødbede tilovers i køleskabet, som skulle bruges og jeg tænkte egentlig bare… why not?! Jeg tog billeder med min iPhone undervejs, in case den nu blev god nok til at dele opskriften med jer, heh, så beklager den ikke så gode kvali.

laz1. Jeg må indrømme at jeg undervejs tænkte… det ser altså lidt spøjst ud, haha. Jeg startede med at svitse løg og hvidløg (her kunne man også bruge lidt revet gulerod) og kål. Lidt salt og peber ovenpå og så skal det lige stilles til siden. Jeg starter btw altid lasagne med at svitse løg + hvidløg først. Jeg svitsede kun kålen, så den stadig havde en del af den grønne farve tilbage. Jeg viser ofte hvad jeg laver af aftensmad på min InstaStory, så de hurtige opskrifter poster jeg også derinde.

laz22. Her fik jeg så ideen om at tilsætte en rødbede i også, for som regel tilsætter jeg revet squash til lasagnen sammen med kødet, men denne gang droppede jeg faktisk den og rev rødbeden i stedet.

laz33. Oksekødet svitses i gryden og kål+løg+rødbede blandingen kommer tilbage i gryden, hvorefter man bare tilsætter den lasagnemix, som man nu har liggeende. Det så lidt weird ud at this point, heh.

laz54. Jeg fandt også ud af at jeg kun havde rismælk undervejs, men det har jeg brugt flere gange i madlavning og det kan snildt erstatte komælk og resten af familen will never know, hehe. Rismælk er min favorit når det gælder plantebaseret drik.

ris5. Det så stadig lidt mærkelig ud, men rødbeden giver meget farve og jeg krydsede bare fingre for at den ville smage godt, for det duftede fint. Jeg har altid ekstra lasagneplader og laver 2 lasagner på 1 gang, så der er noget til frokost + aftensmad dagen efter også (Morten spiser meget). En smule revet ost ovenpå og de der 30 min. i ovnen, så er den done og den smagte fantastisk! Allessia er glad for lasagne, så jeg gemmer ofte alle de grøntsager, som jeg kan i den.

laz1

lazzxx Irina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*