reklame-links

Hey Beauties! Jeg er generelt MEGET glad for denne slags lounge sæt, så jeg ville lige linke til dem, som jeg ahr et godt øje til til nu. De her sær er super trendy , og jeg har fundet dem på to af mine fave webshops Missguided og BooHoo.com og så er de faktisk ret billige! YAY… begge er britiske webshops, så ingen told og der er endda rabatkoder oveni! PERFECT!

untitled-11. Missguided Burgundy Velvet Boss Babe Lounge Set (koden: TAKE30 giver 30% rabat på 5000+ styles)

2. BooHoo Hooded Knit Lounge Set (koden: 20EXTRA giver 20% rabat på ALT)

3. BooHoo Pearl Detail Jogger Set (koden: 20EXTRA giver 20% rabat på ALT)

4. Missguided Green Velvet Female Rebel Lounge Set (koden: TAKE30 giver 30% rabat på 5000+ styles)

xx

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*