reklame-links

Hey Beauties! Jeg er lige løbet tør for nogle beauty favoritter, så jeg skal udnytte denne 15% rabatkoder til NiceHair.dk denne weekend, og vil da lige dele den med jer også. Der er bl.a. Ole Henriksen hudplejeprodukter, som jeg har nævnt en hel del på min InstaStory efterhånden og nogle af dem er sat ned, så man får en rigtig god deal. I kan også se mit forrige indlæg med nogle af mine beauty must-haves fra NiceHair HER. Et af mine all time favoritbrands Rodial er sat ned derinde lige nu og det er som regel ret pricy, men der er ofte rabat derinde. Jeg vil også klart anbefale at tage et kig på Makeup Revolution, som der er et godt udvalg af, for fin makeup til billige priser – jeg har selv en hel del derfra.

1. Makeup Revolution Iconic Matte Nude Lipstick #Wishful (Denne nude matte farve er lige mig og den er sat ned til 59kr + de 20% rabat oveni! Jeg har andre læbestifter fra MR som er overraskende gode, så bestiller denne.) 2. Makeup Revolution Brush Ultra Flawless Powder (SO PRETTY! Lige sådan en at jeg mangler til samlingen, da jeg lige har smidt en del gamle børster ud. Den er også sat ned i øjeblikket og DEN ER I GULD altså!) 3. Makeup Revolution Anti Bacterial Brush Shampoo (Det er SÅ vigtigt at rense børsterne og denne er perfekt, da den også er antibakteriel og ret billigt til 79kr før brug af rabatkoden. Fjerner alle spor af makeuprester, olie og snavs og holder penslerne velplejede.) 4. M2 Beauté Eyelash Activating Serum (En af de vippeserum, hvor man ser resultaterne hurtigst og får længere vipper.) 5. Makeup Revolution Brow Pomade #Graphite (Lidt a la Anastasia Dip Brow gel, bare billigere) 6. Kérastase Specifique Bain Riche Dermo-Calm Shampoo (Indtil videre den allerbedste shampoo, af dem som jeg har prøvet, som lindrede min tørre og kløende hovedbund). 7. L’Oréal Liss Unlimited Blow-Dry Oil (Gør at mit hår ikke er frizzy og super glat og shiny efter føntørring. Love this one!) 8. Rodial Stemcell Super-Food Glam Balm Lip Krukke (bedste læbeprodukt EVER. Jeg har så tørre læber og har prøvet utallige andre ting, og intet gør dem så bløde som denne. Jeg er afhængig og skal bestille min anden krukke nu.) 9. Makeup Revolution Pro Makeup Eraser Towel (Nemmeste løsning at have med, da man kan fjerne makeup med bare denne klud og vand. Jeg har ikke prøvet den fra M.R. endnu, men har gode erfaringer med den originale Makeup Eraser klud og man kan jo altid bruge flere af disse. kan bare maskinvaskes og bruges igen og igen) 10. Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel (Den, som jeg har snakket så meget om på det sidste, det komplet ændrede min hudstruktur og formindskede porerne tydeligt. Jeg bruger den under natcreme.) 11. Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer (Creme med let konsistens, der udligner pletter på huden, små ar og genopbygger strukturen. jeg har brugt den sammen med Ttransformation Gel om aftenen og resultaterne er AMAZING! De 2 kan noget sammen, som jeg ikke troede, at man kunne opnå med hudpleje.

xoxo

4 kommentarer

 1. Hej Irina
  Hva setting pudder
  Anbefaler du? Jeg ønsker en mat look uden shiny som slut resultat har kigget på Dior men den ligger til 375 😱? Mvh signe

 2. Hej Irina. Jeg læser med stor fornøjelse dine opslag. Og især det om hovedbunden. Jeg har en superirriteret hovedbund og lige haft lus, og jeg er ved at blive vanvittig. Min frisør har også anbefalet mig den shampoo fra kerastase og en kur til. Men nu har jeg lige læst på hovedbunden.dk at det stof der hedder sodium lauryl sulfat er rigtig skidt for en irriteret hovedbund og det er deri😱. Men jeg er rigtig glad på dine vegne hvis det virker😊. Nu har jeg tænkt mig at bruge shampoo og balsam fra levevis uden nogen “farlige” stoffer.
  Jeg venter i spænding på at høre om du får helt styr på din kløe😊
  Hilsner fra Louise

  1. Jeg fik den nemlig også anbefalet og det er meget muligt, at det du skriver er korrekt, heh. jeg vil dog sige, at den VIRKELIG har hjulpet på mit hovedbund alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*