reklame-links

kjoleig-macNA-KD KJOLE: HER (25% rabat på alt NA-KD.COM med koden GIVEME25 t.o.m. 26/10 klokken 23:59)


Hello Darlings! Nu kommer der altså en update her på bloggen… for det er længe siden sidst. Jeg blev lige slået helt ud af sygdom igen og har gået med migrænelignende hovedpine. Det er *bare” mit immunforsvar, som er gået helt ned for ingen C-vitamin tabletter eller ANYTHING har hjulpet, dog er jeg kommet lidt på benene igen. Kan slet ikke vente til jeg er helt rask og kan trække vejret om natten igen… hehe, det er altså de helt små ting, som ikke at være fyldt med snot, som man pludselig sætter MEGET pris på. I har nok set hvor miserable jeg har været på min InstaStory, hah. Så udover det og min hoftedysplasi diagnose og det, at vi har kæmpet med lus herhjemme, så går det faktisk skidegodt, haha! Jeg synes, at det ofte er sådan… det kan sku bare ikke køre på alle punkter – det skiftes sådan lidt i runder. Åh Gud, har helt glemt at nævne THE WORST! Altså det værste der kan gå galt derhjemme, der er når vaskemaskinen går i stykker! NOOOOOOOOOO! Jeg kan klare meget, men her går jeg helt ned med flaget og den gik i stykker i vores lusperiode, OF COURSE! Nu får vi den repareret på fredag, og så kan jeg være menneske igen. Det er først når den slags går i stykker, og man sejler i vasketøj, at man finder ud af hvor meget man ikke kan undvære den slags everyday stuff. Men ELLERS, så har vi det skidefedt, hah.

Så basically har jeg siddet og været MEGA syg den sidste uges tid med snot i hele fjæset, KÆMPE rød Rudolftud, kløende hoved og hår fyldt med lus, i beskidt tøj, ondt i hoften, OG så fik jeg også lige en god omgang bumser oveni, because why not…?! I de øjeblikke er jeg SÅ ligeglad med hvordan jeg ser ud, men det er bare mere den daglige rutine, som jeg ikke kan vedligeholde der går mig på. I ved hvordan det er, når alt rammer på en gang, for det gør det oftest. Man er sådan lidt SENSITIV (prøvede virkelig at finde et beherskende ord, for how I feel på det sidste, haha) når man har de her perioder, og så er det for some reason altid der, at folk begynder at teste én lidt. Vi oplever alle de der mennesker, der går over éns grænse eller når man bliver overrasket af nogen, der ellers er åh-så-søde og så er de pludselig freaking piranhas, you know the drill, haha. I de situationer indså jeg, at vi har set for meget “Sons of Anarchy” på det sidste, haha… ej, men hvor er jeg dog SUUUUUUUPER træt af folk der tramper på andre på vej op. Ikke en eneste gang har karma ramt ved siden af dem, som jeg har set gøre det på vejen, så man skal bare fortsætte i sin sti, for de fleste får som fortjent ALWAYS! Men lige in the moment, havde jeg lyst til at være lidt Gemma-like (sæson 1-3 Gemma). Man skal jo tænke på the good things coming og der er jeg VED AT EKSPLODERE! Jeg har så mange spændende ting coming up og det er så typisk, at jeg ikke kan afsløre anything, men jeg kan afsløre lidt. Den ene ting er nok one of my biggest dreams der går i opfyldelse til næste år! Som i I can’t even… og det har også noget med jer at gøre, men mere om det senere. Det andet er et TV projekt som skal filmes i år og jeg glæder mig heeeeeelt vildt, helst crazy vildt og jeg tror, at I dør når jeg fortæller hvad det er, hehe! Der er så mange fede muligheder og jeg elsker bare virkelig det jeg laver og at jeg kan være kreativ på så mange forskellige måder. Men at I har bakket mig op så mange år nu, og det at læse jeres beskeder hver dag og at I synes, at jeg kommer med noget som I kan bruge – det er det vigtigste for mig. Tak for jer!

xx Irina

10 kommentarer

 1. Ang lus, så brug rigtig meget balsam når du er i bag, når håret er fyldt med balsam, så børst det og herefter brug lusekammen. Gør det dagligt i en god uge, så skulle der være bugt med dem. Det er testet i vores hjem og det virker.

 2. Rigtig god bedring smukke Irina! Jeg glæder mig super meget til at høre mere om de spændende ting i vente. Masser er kærlige tanker til dig <3

 3. Hej Irina, øv en omgang!

  Hvis du også i andre perioder lider af uren hud, så vil jeg klart anbefale sig Skin Power Treatment fra Danish Skin Care suppleret med The Body Shops a-vitamin dagcreme. Det gør underværker!

  God bedring! Det er altid trælst med sådan en ordentlig omgang

 4. Hej Irina, hvis det er dit immunforsvar der er gået ned så jeg kan stærkt anbefale naturmedicinen “Urte pensil” som er tabletter med naturlige urter der styrker dit immunforsvar og endda helt uden bivirkninger! Har ikke været syg siden jeg begyndte at tage dem <3

 5. Hej Irina. Jeg har skrevet en besked til dig på insta om hvordan du med sikkerhed kommer af med dine lus. Lusereden.dk – køb det, og det vil takken for evigt 😄

 6. Hej Irina❤️
  Hvor jeg føler med dig i dit sygdomsforløb, vi er bare desværre i sæsonnen for det, og med et barn eller flere i instution, så kan man ik undgå at få een ting eller to – i dit tilfælde med lus og det hele, og det er bare øv🙈
  Håber du snart kommer ovenpå igen, og blir dit glade jeg igen😉 Et lille husmoder tip, som min veninde fortalte mig, var at hakke et løg, putte det i en skål og ha’ skålen stående ved sengen på soveværelset, det skulle hjælpe med at åbne luftvejene, når du sover👌
  De bedste hilsner og kæmpe kram her fra
  Kat😘❤️

 7. Vores tørretumbler er stået af, og min mand er typen, der først skal se om den kan repareres (den er 12 år – så nej).🙈 nu skal der så bruges måneder på at finde den rigtige😰😰 så kender det godt. Dog har vi ingen influenza eller forkølelse for tiden. Du er en inspiration, da du stadig knokler derudaf😊😊 du gør det sgu godt😊😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*