reklame-links

 Hey Beauties! I tirsdags var jeg gæst i programmet “Dagen”DR2 som beauty influencer, sammen med modeværten Chris Pedersen. Vi snakkede om den beauty boom og stigning på skønhedssaloner og det, at vi bruger flere penge på skønhed. Jeg bruger MANGE penge på makeup eksempelvis, men nu er det også en del af mit arbejde. På en måned bruger jeg i gennemsnittet 10-15.000kr på makeup og beauty ting generelt. Eksempelvis koster en Giorgio Armani foundation 400kr, en god ansigtmaske kan koste mellem 200-500kr en hårkur 300kr og der er vi allerede på 1200kr. Jeg har dog også aftaler med skønhedssaloner, spa steder osv. når jeg skal teste behandlinger, og jeg er meget kræsen med alt, da troværdighed jo også er en del af mit arbejde. Det er en interessant debat og det kommer helt an på hvordan vi definerer skønhed, men jeg synes at skønhedsbehandlinger ikke nødvendigvis kun er forfængelighed, som nogle mener, men også forkælelse og en pause fra hverdagsrutinen. En tur hos frisøren giver et selvtillidsboost og for mig endda et energiboost. Jeg ELSKER at få styr på mine negle og bryn og så er der altså andre ting, som jeg slet ikke kan nå, because #LIFE, men det hele går ikke kun ud på at vedligeholde sig selv fordi der er skønhedsidealer eller fordi man SKAL – for mig i hvert fald så er det forkælelse i første række og me-time og så elsker jeg selvfølgelig alt hvad der har med beauty at gøre og høre om de nye teknikker eller trends. Der er dog absolut intet galt i, hvis man slet ikke har lyst til at gå til frisør, få lavet negle, få massage, få rettet tænder, få fjernet et par rynker, få hjælpe til bumser og alle de andre mange ting, som vi faktisk kan få hjælp til, hvis vi vil… men det AT MULIGHEDERNE ER DER – det synes jeg er rart.

riv-kjoig-macKJOLE: River Island Ruffle Front Bodycon Check Dress (Der er stretch i denne kjole og desværre ingen rabatkoder til Asos pt. Min er i str. 10)

I ved jo, at jeg får touch ups af lipfiller (restylane) + Botox hos Retouch Clinic og den del af skønhedsindustrien er heldigvis ikke så tabu længere. Man skal aldrig sige aldrig, men jeg kan godt lide tanken om, at filler og botox egentlig går væk med tiden, hvis jeg en dag stopper med behandlingerne. Jeg kan ikke forestille mig, at jeg en dag kaster mig ud i fedtsugning eller lignende, men jeg har en del bekendte, der har fået lave fedtsugning, bryster, næse and you name it og så længe man bliver glad af det og det forbedrer livskvaliteten, så synes jeg da bare at man skal overveje det og finde en klinik, hvor man føler sig tryg. Jeg er VILD med det friske look, som jeg får at botox (ca. 1 gang hvert halve år) og lidt fyld i læberne. Men nu er de også FANTASTISKE til det på den klinik, hvor jeg går, så man får det professionelle råd med.

Der er også tale om prioriteter selvfølgelig – hvor meget er realistisk og hvor meget kan man nå. Det var i hvert fald interessant at være med, og man kan tale om emnet i evigheder. Jeg kunne ikke nå, at komme med alle mine holdninger og en del af dem kender I allerede. Jeg glæder mig til at se hvad beauty industrien ellers finder på i fremtiden i hvert fald.

Hele udsendelsen fra i tirsdags kan ses HER og jeg er på ca. 1 time inde i programmet.

xx Irina The Diva

11 kommentarer

  1. Det ser ud til, at du får flotte og naturlige resultater med botox og fillers – vil du fortælle, hvor du bliver behandlet? (Beklager hvis jeg har overset det tidligere)

  2. Hej Irina, kunne du tænke dig at teste nogle produkter inden for nu skin og hvad vil du skulle have for at gøre det ? mvh trine

  3. Det er jo mere end de fleste får udbetalt!! Hvordan når du at bruge alle produkterne? Ellers smider du resten ud når du har afprøvet tingene?

    1. Jeg giver en del ud. Det er mit arbejde nu, men jeg har altid samlet på makeup, også dengang jeg skøjtede og sparet op til det dengang.

    1. Ja det er mange penge, det er også irinas hobby + hendes job , nogen mennesker bruger måske 10-15 tusind eller mere, på hobbyer / jobs indenfor ridning eller speedway, hver måned, det er bare nogle dyrer interesser, og som professionel må man jo ikke gå ned på udstyr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*