reklame-links

gosjHey Beauties! Det har været en begivenhedsrig dag herovre! Hvis I følger med på InstaStory, så ved I, at vi havde en lidt kedelig situation herhjemme – både Allessia og jeg har fået lus! Oh God! Vi klarede egentlig hendes hår ret hurtigt, men jeg havde min søster til at hjælpe mig med at komme igennem mit hår – det er altså noget af en proces og det har taget hele aftenen at få det gjort og få vasket alt! Men alt er klaret og nu ser vi og ser Rasmus Klump i vores seng. Jeg fik opkaldet fra vuggestuen ang Allessias lus, imens jeg var på vej til et vigtig møde. De havde nået at ringe 2 gange, inden jeg bemærkede det og og mit hjerte går altid lidt i stå, når de ringer, så jeg var næsten lettet over, at det bare var lus… kender I det?! Morten tog hjemad fra hans møde, for at hente hende, for jeg var længere væk og der skulle altså underkskrives MEGET SPÆNDENDE kontrakt idag! Jeg vil sige, at det er en changing point i min karriere og jeg glæder mig UTROLIG meget til at dele det hele med jer, for jeg kan faktisk næsten ikke holde det inde. Jeg kunne næsten ikke drømme om, at jeg ville nå så langt, for 7 år siden, but here I am og jeg er så heldig, at jeg kan arbejde med det, som jeg virkelig har passion for. Anuhow… mere om det på et andet tidspunkt, men YAY! I am a happy girl today!

goshDer er så mange der har sendt mig DM’s ang denne bluse med ruffles og lynlås, som jeg liiiige har købt online på Boozt, så den er ikke udsolgt endnu, hvis I er hurtige. Den er fra Second Female Idal Knit T-Neck (jeg har den i small) og der er godt stretch og plads til barm. Der er 10% rabatkode hos Boozt, når I tilmelder jer nyhedsbrev nederst på webshoppen, ellers er der ikke andre rabatkoder i øjeblikket. Blusen er parret med InWear Yazz Knit Skirt (i small også og der er 40% rabat) med shape up strømpebukser. Og Chiara Forthi Venezia Bootie fra Bubbleroom (10% rabat ved at tilmelde jer nyhedsbrev derinde også).

lipMå lige dele denne lip-combi, som jeg synes fungerede amazing idag og matchede min bluse –  GOSH 008 Raspberry Dream Læbeblyant og GOSH 012 MATT Raisn Velvet Touch Læbestift. Både liplineren og læbestiften er meget creamy og har holdt heeeele dagen igennem kaffe og kanelsnegle! Nu smutter jeg i seng og Morten og jeg forstætter med “Sons of Anarchy” for tiden. Jeg nyder virkelig vores alenetid om aftenen med serier og te og updates fra dagen. Goodnight…

xx Irina

2 kommentarer

  1. Det er en nyte at du skal vaske hele hjemmet ned fordi I har lys…. lus overlever ikke 1-2 døgn uden et person og de forlader ikke den de sidder på … lyse middel virker ikke så godt .. men smør balsam i håret og kæm det hver 3 dag og hold øje i håret tit efter levende lus det er det sundeste for jeres hår … bare et råd fra en mor til 5 der sller har haft lys mange gange 🙂

  2. Flot alle der står frem. #meetoo. Første gang var jeg 19 år og det var en kammerat jeg var hjemme og besøge før vi skulle i byen. . Jeg havde en kæreste. Han dopede mig og jeg blacked out og vågnede først op mange timer efter med mine trusser taget af. Han sagde han elskede mig og han troede vi skulle være en familie og at jeg havde ‘villet det’. Da jeg sagde det var voldtægt og at jeg ville melde ham sagde han han ville begå selvmord hvis jeg gjorde det. Jeg blev efterfølgende deprimeret og kunne ikke andet end at græde. Jeg fortalte min mor men hun gjorde intet, kunne se hun ikke troede på mig eller måske hun mente jeg jo altid havde sagt jeg gik i for korte nederdele. Jeg blokerede fyren og ved ikke hvad jeg gør hvis jeg ser ham igen. En anden gang var jeg til en fest med min kæreste men jeg blev dårlig og skulle op og ligge mig (på hotellet). Min kæreste havde ‘venner’ der der festede men de gik da vi begge gik i seng. Efterfølgende åbnede jeg mine øjne i mørket og så en lygte blive tændt og en fremmed mands ansigt… han kravlede op på mig og begyndte at gøre ting… jeg prøvede forgæves at slå ham men jeg var for svag… min kæreste sov lige ved siden af.. men begyndt stille at vågne og manden løb væk og blev aldrig fundet… den sidste gang var en ex kæreste der var voldelig men vi boede stadig sammen (i USA) han tvang sig på mig selvom jeg havde sagt nej 100 gange og at jeg ikke var på birthcontrol. Jeg lå der bare helt stille og ventede på det var slut. Så sagde han ‘tak’ bagefter. Jeg kom endelig væk og fandt derefter ud af jeg var blevet gravid. Jeg fik en abort.
    Vi kvinder skal stå sammen og speak up!! No shame… power til alle jer dejlige piger derude ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*