annonce for Bubbleroom

Hej Beauties! Det kan være svært at finde de rette outfits, hvis man f. eks. ikke klæder sig efter sin kropsform. Det kan også være en ekstra udfordring, hvis man er lavere end gennemsnittet eller højere, for så skal man udvælge endnu mere. Før i tiden kunne jeg eks. aldrig finde bukser, men flere webshops er blevet meget bedre nu mht. udvalget og jeg har fundet flere par her hos Bubbleroom, som er stretchy, ikke for lange (jeg er 1.60) og høje i taljen. Jeg har nemlig fundet ud af at de mere højtaljede bukser fungerer bedre når man har korte ben og brede hofter, hvor overdelen samtidig ikke skal være for løs.

img_0088ig-mac-2MØNSTRET TOP: 77TH FLEA ⎮HØJE BUKSER: CHIARA FORTHI ⎮ SORTE BOOTIES CHIARA FORTHI

Mht. sko er jeg mest glad for en lille hæl, især når jeg har bukser på, så det hele ser lidt mere proportionelt ud. Hvis man parrer bukser men en bluse udover bukserne som her, så foretrækker jeg de tætsiddende, som er formet efter kroppen og har en let stretch og interessant mønster. Men vigtigst af alt er, at tøjet skal sidde behageligt, for ellers føler jeg mig ikke gost tilpas i det. Der er mange bukser der ikke fungerer, selv med lidt stretch, derfor er de her perfect, for de er suuuuper bløde oveni og man føler sig ikke mast. You know what I mean? Jeg er rigtig vil med de her ting sammen og de høje støvler kan jeg endda have på udover bukserne – det tror jeg aldrig er sket før. Chiara Forthi ting synes jeg generelt er fantastisk lækre i kvaliteten og de forskellige styles er rigtig gode til os med former. Jeg vil virkelig anbefale de høje støvler især, hvis I har svært ved at finde nogle, der passer til større læg og lår. De er så fine!

img_0139ig-mac

img_0168ig-mac-3 STRIBET TOP: CHIARA FORTHI ⎮ STRETCHY BUKSER: CHIARA FORTHI ⎮ LANGE STØVLER: CHIARA FORTHI

Før i tiden kunne jeg aldrig finde bukser og jeg har leget med forskellige looks og Googlet mig til en masse outfit-inspo, for at finde ud af hvordan hulen jeg skulle style bukser og nederdele til korte ben. Når det gælder nederdele, så er det om at finde den rette længde – helst under knæet og evt. en god elastik i taljen. Egentlig er det bare om at få kroppen til at se lidt mere proportionel ud, når man vælger tøj. Før i tiden gik jeg i alt for lange bukser der posede sig op og i alt for løse trøjer, der slet ikke understregede min krop og jeg følte mig bare forkert. Det tager lidt tid at finde ud af hvad man har det godt i og hvad der er behageligt, men jeg vil anbefale at I eksperimenterer lidt indtil I finder ud af det.

img_0323ig-macSORT NEDERDEL: HAPPY HOLLY ⎮ SORT STRAP TOP: BUBBLEROOM ⎮ SORTE BOOTIES: CHIARA FORTHI

img_0070ig-mac-2PS. Tillykke til Kristine Hansen, som blev vinderen af min Bubbleroom GIVE-AWAY! 

xoxo

2 kommentarer

  1. Jeg havde aldrig gættet at du “kun” 1.60.. Det synes jeg er fin højde.. du er en smuk kvinde og kærlig mor..din kæreste er en heldig kartoffel..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*