Annonce for Zoo 

Hey Darlings. Som I måske så på min Snap eller InstaStory, så var vi en tur i Zoo med Allessia og mine søskende forleden. Vi havde bare DEN BEDSTE dag altså og Allessia elskede det så meget. Det var faktisk det helt perfekte sted at tage hen, selv når den danske sommer svigter lidt, og det regner. Isbjørnen kan man eks. se igennem en flot glastunnel i fuld figur – det er et af mine favorit ting i Zoo faktisk. Der er også natzoo med flyvende hunde og andre dyr, hvis øjne lyser i mørket. Aberne kan man bruge MEGET lang tid på at se… især når man har et barn med. Så man kan snildt tage derned, når vejret er lidt trist og man vil finde underholdning til familien. Vi tog bilen denne gang, men vi har taget det offentlige de andre gange og frem til den 30. september kan man tage en gratis shuttlebus til og fra Zoo fra Kongens Nytorv, Christiansborg Slotsplads og Radisson Blu Royal Hotel. Jeg tog MANGE billeder, so here they are…

img_0287ig-macig-mac

img_0236ig-mac

img_0233ig-macDenne her gang skulle vi klart have en af de seje vogne til hende, som står ved indgangen til Zoo, og jeg havde taget lidt tæpper hjemmefra, så der var lidt blødt at sidde på og så er den ellers super smart at have alt samlet i, når man kører rundt. Allessia fik også lov til at trække den lidt selv, med far… men hoppede hurtigt tilbage i den igen, heh.

img_0228ig-mac

img_0221ig-mac

hipFor det første… hvordan kan den flodhest have så pæn highlight??? De andre gange har vi faktisk kun set dem under vand, men hele familien var ude den dag. Der er jo født en sød “lille” flodhestunge, som hedder Marico, d. 9. juli. De er faktisk vildt store i virkeligheden…! Det er ikke den eneste unge, for der er også en sød elefantunge (Plaisak) der render rundt. Elefanterne kan man se fra alle vinkler næsten og det er også der, hvor vi fik taget familiebilledet. Det er også lidt en tradition, at vi får den taget ved elefanterne. Nu kommer jeg lige i tanke om, at vi også så løveunger, så ja… det er unger over det hele. Allessia elsker dyr, og vi ser mange tegnefilm med dyr herhjemme og samler forskellige puslespil, så hun kan genkende de fleste dyr, bortset fra de mere eksotiske selvfølgelig. Jeg gav op, da jeg skulle forklare hende hvad tapir var…

img_0218ig-mac

img_0231ig-mac

img_0224ig-macDer var en masse snack boder rundt omkring i Zoo og Allessia fik selvfølgelig lidt lækkert. Vi fik også is senere, hvilket hun eeeeelsker. Der er så meget hygge i Zoo og hvis man vil købe årskort, kan man 3 gange om året tage en gæst med gratis og støtter tilmed Zoos arbejde med dyrene i Haven og hjælper os med at bevare truede dyrearter i naturen, og 10 pct. rabat på de fleste varer i Zoobutikken samt i restauranter, kiosker og spisesteder i Zoo. Desuden får man endda 10-15% rabat på billetten til en række dyre- og forlystelsesparker, som eks. Den Blå Planet. Der er åbent fra 10-20 og diverse arrangemener som “SOS Elefant” d. 13. august og ellers kan man se de kommende temadage HER.


I FÅR 10% RABAT  HER OG SPRINGER KØEN OVER MED KODEN IrinaZOO (gælder indtil 13. august)


img_0241ig-mac-2 img_0249ig-mac img_0251ig-mac img_0260ig-mac img_0280ig-macSøløver er et af de dyr, som Allessia ikke kan udtale endnu, men vi kiggede længe på dem. De er SÅ cute.  Og hvor jeg dog elsker køer… det minder mig så meget om min barndom, og hvor cute er den lille kalv lige…?! Måtte da lige tage et billede af dem. Vi nåede at runde de fleste dyr tror jeg og næsehornene kan man komme SÅ tæt på nu… det er lidt intimederende faktisk, heh. De begyndte at skubbe lidt til hinanden, men så ville den hellere bare ligge og slappe af, hah. I get you!

billede-28-07-2017-12-40-14ig-mac

billede-28-07-2017-13-13-30-2ig-mac billede-28-07-2017-14-56-12ig-mac Victoria og jeg har faktisk en tradition med, at vi altid tager en selfie med isbjørnen, så here it is.  Pingvinerne var et stort hit hos Allessia… de er små, sjove og hurtige og så kan man også komme tæt på og se dem igennem glasset. de har også lige fået det her nye fine anlæg. Hun kalder dem “vin”… og kender dem selvfølgelig fra Rasmus Klump. De er egentlig meget glade for opmærksomheden, virker det som om, hah…

billede-28-07-2017-15-30-52ig-mac

img_0292ig-mac img_0294ig-mac img_0297ig-macVi spiste på Café Konnild’s med den gode kamel-udsigt. Det var altså ret sjovt, at man kan spise og holde øje med kamelerne, som kom ret tæt på engang imellem. Maden var SÅ god – jeg fik den bedste laksesalat, men der var også pommes og spaghetti bolognese to save the day. Og en kurv med legetøj og bøger, når Allessia nu skulle underholdes lidt mere. Vi havde simpelthen bare så dejlig en dag, at vi nok tager derover igen her i løbet af måneden og udforsker legepladserne endnu mere og lærer mere om de forskellige dyr, for der sker altid noget nyt i Zoo.

img_0254ig-mac img_0257ig-mac img_0258ig-mac

xx

6 kommentarer

  1. Den vil ikke lade en komme videre til betaling, når man bruger dit link og Rabat kode, der hvor man skal udfylde navn og adresse for at komme til betaling , bliver den bare ved med at skrive man skal udfylde alle felter med * selvom alt er udfyldt 😣

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*