reklame-links

Hey Beauties! For at fejre, at det første afsnit af “Life of Kylie” er blevet vist, har jeg lavet et get the look board til jer her, for some inspiration. Jeg har længe været meget vild med dette look, som hun havde på for noget tid siden og jeg har allerede den blonde paryk, så man kan sagtens rekreere noget lignende. Btw. de her liquid lipsticks fra NYX er amazing og kommer i alle de gode nude farver. Jeg har lige bestilt fishnet bodyen selv, for I ved, at jeg er obsessed med bodystockings!


SE EPISODER AF “LIFE OF KYLIE” ONLINE VIA HAYU APP (JEG BETALER 49KR OM MÅNEDEN)


kj

1. Missguided LAP INSERT FAUX Leggings (399KR)
2. eBay Blond Paryk (250 DKK)
3. Missguided Fishnet Long Sleeved Bodysuit (180kr)
4. New Look Twins Sandaletter (299kr)
5. Missguided Silver Diameter Choker (120kr)
6. Chantelle Révele Moi Bøjle BH (B-H skål)
7. Anastasia Beverly Hills Contour Powder Kit (479kr)
8. NYX Professional Makeup Lingerie Liquid Lipstick (89kr)

xx

7 kommentarer

  1. Når jeg benytter dit link, får jeg ikke en ‘click here to play’ “knap”. Uanset hvad jeg trykker på derinde, beder den om at oprette bruger… hmm 🙂 hvad mon jeg gør forkert?

    1. Det er bare super svært at finde ud af, og man skal prøve sig frem med links, men uanset hvad så skal man ikke oprette bruger. Det fungerer uden. Der popper bare en masse links op, som man skal lukke ned og pludselig kan man trykke play og se det. Jeg kan næsten ikke forklare det på skrift, så vil anbefale man prøver sig frem. Det er generelt den side, som er bedst til at se alle serier.

    2. Tak!! Fik det til, at virke efter jeg fik lukket de utallige pornografiske reklamer 😬 Min iPad opførerr sig lidt underligt nu godt nok.. Forhåbentlig ophører det 🙈 Tak for hjælpen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*