mamaFørst så tænkte jeg… EJ, det kan jeg simpelthen ikke ligge ud. Men jeg kan endda huske, da jeg tog dette billede af mig selv (til venstre), at jeg tænkte – det MÅ jeg bare ligge ud på et tidspunkt, for at vise virkeligheden. Det er nok det mest frygtelige billede jeg har taget af mig selv, but it’s life! Jeg kommer sikkert til at fortryde det, haha… men hvis nogen skal gøre denne slags, så ER DET MIG! Det kunne faktisk næsten være et af de der celebrity-mugshots, ahahaha! Sandheden er, at jeg tog billedet til venstre for ca. 1 år siden. Kan tyyyyydeligt huske den uge – den hårdeste uge som mor EVER! Jeg var nemlig mega syg, og kastede op og Morten var på tur i Jylland i 4 dage, hvor jeg desperat ringede til alle nærmeste og tiggede dem om at komme og se at til Allessia, fordi jeg var dying. Det er SÅ hårdt, når man er syg med opkast og ikke kan kigge på mad, at passe et lille barn samtidigt! Some of you know. Så jeg lå basically lidt i mit eget opkast, uden at spise og gå i bad i de dage og der tog jeg så den selfie – BECAUSE LIFE!

MEN… jeg tror at ALLE mødre derude kan relatere til de øjeblikke, hvor man bare både føler sig og ser super slidt ud. Generelt er vi kvinder jo ikke dullet op 24/7, selvom man skulle tro det ud fra sociale medier nogle gange. Okay, måske dem der har 5 barnepiger og et glam squad, men os jordiske mennesker er ikke! Når jeg tænker over det, så så jeg nok ca. sådan ud hver dag, det første halve år efter jeg havde født. Og der er mange dage, hvor jeg også er super træt, og bare går rundt i min egen verden med knold og joggingtøj, men jeg bilder mig selv ind, at jeg ser cute ud. Nogle gange kan man faktisk redde situationen ved IKKE at tage makeup på, til at starte med, så vågner man nemlig og ikke ser sådan ud, som på billedet til venstre, heh. Jeg tænkte, at det vil være godt med en lille reminder om det her! Det gælder alle kvinder og ikke kun mødre. Vi bliver alle syge og vi er alle trætte at some point. I clean up really well… giv mig makeup, a sexy outfit og halvanden time, så er jeg shinet op til Hollywood red carpet. Det er et talent jeg har! Jeg har lagt et lignende billede, som det til højre, på min Instagram, fra en fest for nyligt. Og der kom MANGE beskeder i DM, som jeg jo skimter igennem sometimes. Efterhånden er der en slags beskeder der fascinerer mig lidt, men det er jo selvf fordi jeg ikke tænker som en mand. Flere unge fyre har igennem årene spurgt… “Irina… hvordan scorer man en kvinde som dig?”. I understand, de ser lidt boobs, mænd er jo visuelle, og tænker… yep, det der, jeg vil gerne være kærester med boobs. Som den efterhånden gamle og vise kvinde som jeg er (høhøhø), så har jeg lyst til at skrive en lang og belærende roman tilbage. Men hvis nogle af de unge gutter følger med her, så vil jeg sige… at kvinden til venstre også er mig! Man MÅ simpelthen lære at interessere sig mere for folks personlighed, især når det gælder kvinder, og ikke lede efter nye kærester baseret på et Instagram billede. I can talk about this for hours, men pointen er, at selv de MEST glammed kvinder har også real life moments Vi kaster op, vi har menstruation, vi har appelsinhud, vi har bumser and so on… LOVE US LIKE THAT TOO!

Følg med på Insta/Snap: @irinathediva

7 kommentarer

  1. Jeg synes det er pisse fedt at du ligger de billeder op og keeping it real. Elsker at du ik er for fin til at vise den sande side af dig og din hverdag

  2. Først og fremmest så fedt indlæg! Du viser den ægte side af livet, helt ærligt så Fuck idyllisk. Jeg hader personligt indlæg med et glas rosé vin og en varm sommerbrise fx. Ingens liv er sådan. Det for folk til og føle ens liv er dårligt ( been there done that) Dine ord om fx det her, kan ændre kvinders syn på sig selv. Kan ændre deres behov til noget menneskeligt. Jeg syntes du styrer bloggerverden & youtube verdenen. For hvad skal man bruge ” se min taske kollektion ” fx. De føler bare man ikke er en rigtig kvinde bagefter når der er en der ejer så mange tasker, som nogle finder som jo flere tasker jo mere kvinde. Sådan er der så meget af dsv, og bloggeverden osv. Er med til og hype det. Derfor er dine indlæg så fede du kan vise og begge sider. Viser den fedeste sandhed, men dog også hvor godt livet er. RESPEKT.

    Kille Nylander.

  3. Vel talt, Irina 🙏🏽 .. og opkast eller ej – du er jo stadig super smuk på billedet til venstre!! No shit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*