reklame-links

Hey Beauties! Tusind tak for at I har taget så godt imod min forside og shoot i “SKØN” – jeg er lidt overvældet. Bladet udkom igår, men jeg var faktisk på photoshoot tilbage i starten af juni måned. Jeg er selv fast læser af bladet og da jeg blev kontaktet ang. dette projekt og et decideret fashion shoot, så jeg det selvfølgelig som en mulighed for at afprøve noget nyt og udfordre mig selv lidt. Det er altså noget andet end at tage selfies i spejlet, siger jeg bare. Jeg har aldrig været model på et fashion shoot før, så billederne er jo “fashion”, som man siger det og har lidt kant i forhold til makeup-look billeder, som jeg tager af mig selv. Det er officielt min 2. forside og første fash forside… måske ikke sidste!

screen-shot-2017-08-09-at-11-11-58Nederdel og bluse på det første billede er fra Gestuz og billederne er ment som inspiration til os med curves for at vise hvordan man kan style det. Den prikkede kjole på billedet til venstre er fra Mads Nørgaard og alt hvad der understreger taljen er jeg stor fan af generelt. Jeg er OBSESSED med lædernederdelen fra Depeche, som jeg også har på, på forsiden.

screen-shot-2017-08-09-at-11-12-33Selve shootet varede 8 timer i alt, for jeg skulle styles forskelligt til hvert look og makeuppen skulle rettes til. Jeg har så meget respekt for modeller, for det ER altså bare ikke så nemt, som det ser ud til, heh. Men det er sjovt, at kunne lege med de forskellige styles og udtrykke sig på billeder. Der er også et større team bag sådan et shoot og derfor bliver resultatet efter denne slags større shoots mere prof, end når man selv står for makeup og outfit.

screen-shot-2017-08-09-at-11-12-27Jeg drømmer egentlig stort, men realistisk og må indrømme, at jeg trods alt ikke troede, at jeg kom på en fashion forside EVER, for mine mål er jo slet ikke model-mål. Her i 2017 er vi dog begyndt at bevæge os i forskellige retninger og selv modeverdenen åbner mere op for forskellige former og influencers egentlig også. Det er jeg jo rigtig glad for af flere grunde. Jo mere diversitet jo bedre, mener jeg i hvert fald. Jeg er super glad for resultatet og for erfaringen, som det har medført. Jeg nåede lige at møde Nicci Welsh til en event i London, inden vi skulle arbejde sammen på shootet her og det er no secret, at jeg længe har villet lave noget med hende. Hun er en ægte bosslady, der kan det hele, men som samtidig er super sød og nede på jorden og en af de kvinder, som inspirerer mig. Vi har allerede aftalt at lege med nogle interessante projekter snart, som jeg tror vil være sjovt for jer at se… stay tuned. xx

untitled-1Foto: Jonas Jensen
Makeup: Nicci Welsh // @nicciwelsh
Styling: Cathrine Park

5 kommentarer

  1. Har ikke læst bladet endnu (læser det også hver måned!) men har set dine billeder og de er super skønne ✨

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*