annonce

Hey Beauties! Det har taget mig en hel del år (og mange tusindvis af kroner) at finde ud af, hvad der klæder mig og hvad jeg skal gå efter, når jeg shopper outfits. Jeg shopper 95% online og næsten hver dag og jagter alle de gode tilbud, så jeg kender basically alle shoppingsider. Det kræver selvfølgelig at ma kender sine størrelser, og er obs på nogle forskellige ting. Let’s talk about that. I spørger mig tit til råds, og så kan jeg passende fortælle om mine tips her på ferien, om sommeren og generelt hvilke slags outfits jeg foretrækker.

img_9410ig-macblog   • NLY Beach Flirty Triangle Top + Bottom (MUST-HAVE og kun 62kr. i alt) •

Jeg har enormt meget badetøj til forskellige situationer, og jeg prøver primært at finde dem som giver god støtte. der er de lidt mere sexy og de lidt mere praktiske. Jeg er især fan af to stropper på overdelen (en på hver side) og når man kan binde underdelen i siderne, for ellers kan man ikke regulere størrelsen efter behov. Jeg har kun få bikini underdele der ikke bindes i siden, og det er fordi de er højtaljede så. Jeg har et par badedragter og prøver at gå efter nogle som jeg kan bruge med shorts eller joggingbusker også.

img_9465ig-mac• NLY Trend Cropped Frill Rib Top + lign. solbriller fra Quay HER • 

Jeg lever i joggingbukser, og især dem som er lidt højtaljede. Både til mommy-hverdag, når jeg skal ud på en lille tur eller når humøret er til andet end nederdel og kjoler. Man kan parre dem med en cute top og solbriller med hoops, som jeg har gjort her and you are good to go. Jeg elsker kjoler og de skal alle være stretchy helst med some kind of markering ved taljen og helst lidt nedrignede, så jeg ikke føler mig kvalt. Udover det så er mit motto, at man ike kan få nok bodusuits! Buy them all! Der er en masse fine ting i Nelly’s SALE afdeling, og jeg ved for a fact, at der venter mig en pakke, når jeg kommer hjem, YAY! Here er lidt mere inspiration med de ting jeg snakkede om…

untitled-11. NLY One Cami Crepe Body 2. Motel Lara Crop Top 3. Bianco Pom Pom Sneakers 4. River Island Flat Hoop Earrings 5. NLY One Frill Wrap Dress 6. NLY Beach Ruffle Halter Top + Bottom 7. Nike Sportswear Rally Pant

xx

7 kommentarer

 1. Hej Irina! Har set din snap idag – og vil rigtig gerne høre dig hvor dine solbriller er fra ??? De mørke “store”? Super fede !! Tak for din positive energi!

 2. Hej 🙂

  Fedt indlæg. Jeg kæmper stadig … Jeg får ofte købt ting som “klemmer” mig eller bare ikke klæder mig.
  Når du skriver ting der er stretchy hvordan lure du så bedst det? Jeg vudere tit ting er stretchy og når de kommer er det ikke nok ….

  1. Se hvor mange % spandex eller elastan der er i… dvs. materialet 🙂 zoom ind på stoffet på billedet også.

 3. Hvilken størrelse bruger du så i NLY bikinien fra billedet?

  For jeg har store bryster og en almindelig smal form, så passer ikke ind i alle S-L størrelser i omkredsen. Hvad er størrelsen i din bikinioverdel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*