reklame-links

Hey Beauties! I har set denne model bikini en del på mine sociale medier efterhånden og jeg må sige, at det er min favorit denne sommer og jeg synes også, at den passer til enhver kropsform. De her 3 basic farver er must-have og de er faktisk ikke så nemme at finde, så jeg ville dele det med jer med det samme, nu hvor jeg har fundet dem hos Nelly.com. Happy shopping…

bik

1. OW Intimates Sort Top + Underdel

2. OW Intimates Beige Top + Underdel

3. OW Intimates Hvid Top + Underdel

xx

4 kommentarer

  1. Den form her er SÅ fed og er klart på jagt efter en lækker bikini magen til. Kan de her godt bruges som bikinier, selvom det står til at være undertøj og ikke bikinier?? 😛

  2. Men er det ikke undertøj? Det står der i beskrivelsen, så det er jo ikke rigtig en bikini, som kan tåle at man bader med den 😊.

    1. De plejer at være 2 x layered, den slags bikinier og måske med den hvide/beige man kan ane nipples, pga. farven simpelthen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*