Annonce for Sandstone Scandinavia

ss-collig-macHey Beauties! Det fantastiske danske makeup brand, Sandstone Scandinavia, som jeg er SÅ VILD med er kommet ud med flere lækre nyheder og det skal vi da selvfølgelig lige teste og snakke lidt om. Det sidste hotte fra Sandstone er de lækre og pigmenterede Velvet Matte Lipsticks, som jeg har på her i #847 Flannel. Den vandfaste mascara, som er god til alle med sarte øjne, som måske er allergisk over for andre slags mascaraer. Og den nye Pressed Mineral Foundation er jeg OBSESSED med – den er fantastisk lækker ta have på og man kan opbygge en rigtig god dækning. Jeg har testet produkterne og endte med det her look. I kan se det hele i videoen hernede og jeg bliver kun mere og mere fan af Sandstone makeuppen, som jo er 100%parfumefri og parabenfri. Min hud er super sart for tiden og jeg struggler med rødme og lidt forskelligt, fordi jeg har testet en masse produkter på det sidste, så der kommer en del Sandstone makeup med på ferien, for ikke at overbelaste min hud for meget.

• MAKEUP TUTORIAL MED NYHEDER FRA SANDSTONE SCANDINAVIA •

img_9039ig-mac img_9058ig-mac img_9060ig-macDet er blevet endnu nemmere nu at få fingrene i dette lækre danske brand. Sandstone Scandinavia kan nemlig nu også forhandles i Magasin (Kgs. Nytorv), hvor jeg lige fik taget de her billeder, sidst jeg var derinde og i Salling i Aalborg og Århus. Derudover selvfølgelig online på sandstonescandinavia.dk // magasin.dk og matas.dk. Jeg vil igen meget varmt anbefale dette brand til jer der er gravide og søger efter noget alternativt til alm. makeup med parabener. Kollektionen er ret stor med super bløde børster oveni og man kan skabe rigtig mange forskellige looks.

ss1ig-mac ss3ig-mac ss4ig-mac ss5ig-mac ss6ig-mac ss7ig-macxx Irina

2 kommentarer

  1. Kære Irina
    Tak for den gode video. Har selv kæmpe fan af mærket. Kan du lokkes til at skrive nr på de to øjenskygger samt highlight og rouce?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*