annonce 

Hey Beauties! Jeg har længe været stor fan af Quay solbriller og det er nok mit favoritbrand når det gælder sunnies. Jeg var ret excited over deres capsule collection med Kylie Jenner, som jeg synes der kom nogle lækre styles ud af. Jeg har fundet links til dem hos Nelly her… bliver nok udsolgt soon! Jeg har bestilt dem alle…

kyq 1. Quay x Kylie Purple Honey Sunglasses (guld)
2. Quay x Kylie Iconic Solbriller (sort/sølv)
3. Quay x Kylie Hidden Hills Sunglasses (sort/smoke)
4. Quay x Kylie Hidden Hills Sunglasses (lyserød)

 xx

1 kommentar

  1. Hej Irina!

    Ville bare spørger om du har studeret til radiografi? Ser nemlig “fristet”, det år som du var med. Der står der at du var radiografistuderne. Ved ikke om jeg læste forkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*