mcdig-mac-2Hello Darlings! Jeg er i fuld gang med at pakke til ferien herhjemme og nå lidt arbejde inden vi tager afsted, så Morten er taget på tur med Victoria og Allessia. Jeg fik så dette billede tilsendt – så det er faktisk ikke engang mig eller min skyld denne gang! Det er MORTENS! Judge him, tak! Haha, jeg ved ikke hvorfor at jeg føler jeg er judged fra alle sider, når vi nærmer os McDonalds med Allessia. Men det gør jeg… og vi er der ikke SÅ ofte, men det sker og hun får egentlig kun pommes fritter derfra og cola of course! MEN, hvis jeg var helt perfekt mor, så skulle hun nok slet ikke vide hvad McDonalds var. Se lige hvor glad hun er for at være der, og så er der jo også legerum derinde, så all is good. Eller er jeg en dårlig mor for det?! Altså, måske hvis det var en hverdagsting, så var det ikke skide godt, men ud over det, så prøver jeg at få så mange grøntsager ned i hende som muligt, hehe, I promise! Jeg vidste ikke selv, hvad McDonalds var, indtil vi flyttede til Danmark og det var måske meget fint og så tænker jeg det kunne være super fedt hvis man kunne få sweet potato fries, der var ovnbagt på Maccen engang i fremtiden og nogle grøntsags nuggets (ovnbagt også of course) med plantebaseret remo dressing. Bare sådan et ønske herfra… haha! Det må da komme at some point! xx

Følg med på Snap/Insta: @irinathediva

5 kommentarer

 1. jeg syntes det er så sødt at tage på maccen med hende! hun fortjener også at se og smage noget af verdenen som lille, og det må andre mennesker bare respektere. det dit barn, og du bestemmer selvfølgelig selv?💋
  – HUSK: at ligge en masse billeder og videoer op, når i er på ferie💋

 2. Er selv mor til 2 piger og en god mor i mine øjne tager også sit barn på mc selv om det er usundt

 3. Kære Irina.
  Du bliver ikke en dårlig mor, af at tage på Maccen. Se hvordan din smukke datter hygger sig 😍 Jeg er mor til 2, og mine 2 nære veninder har også hver 2 børn. Når vi hygger min. 1 lørdag om måneden, så er ungernes højeste ønske at komme på Maccen – Dér kommer sygt mange onde øjne, for hvorfor sidder der 3 mødre på 24 og 25 år med alt deres afkom i alderen fra 2-4 år. Men det skal jeg fortælle; Fordi ungerne hygger sig helt vildt, og vi kan sidde og sludre og stadig have øjnene på dem! 😁 Nyd jeres tid på Maccen – Når Allessia bliver ældre sidder hun der nok i den største brændere på vej hjem fra byen😜😜
  Du er en fantastisk mor!
  Ha’ en dejlig søndag- og velfortjent ferie!
  Knus Caroline

 4. Irina. Bare fordi man tager sine børn med på macd er man ingen dårlig mor. Man behøver jo heller ikke alle leve efter glasbilleder.
  Din datter hygger sig, er det ikke det vigtigste?
  Kram herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*