reklame-links

Hey Beauties! Mange af jer ved allerede at jeg elsker at shoppe online og finde all the good stuff og tilbud (YAS!). Det betyder, at I også ofte spørger mig omkring en del og jeg tagger og linker til alt det som jeg kan komme til. En masse har spurgt mig, hvor man kan shoppe designerfund sikkert, og jeg bruger selv 3-4 forskellige webshops til det, som er ret kendte. En af mine favoritter er MyTheresa, som jeg har brugt i flere år og varerne kommer altid efter et par dage max. Der kan man bl.a. få de fine Gucci Marmont tasker og andre designerbrands. Næsten alle mine designertasker er købt på den hjemmesiden og servicen er helt i top. Jeg har kigget på den bordeauxrøde taske alt for længe nu –  SO pretty!

untitled-11. GUCCI GG Marmont Mini Velvet Shoulder Bag (sort)  
2. GUCCI GG Marmont Mini Leather Shoulder Bag
3. GUCCI GG Marmont Mini Matelassé Leather Crossbody Bag
4. GUCCI GG Marmont Mini Velvet Shoulder Bag
5. GUCCI GG Marmont Mini Matelassé Leather Crossbody Bag (sort)

xx

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*