img_9946ig-macHey Darlings! Som I måske efterhånden har forstået, så føler jeg, at vores ferie kunne have været bedre. Med bedre mener jeg i hvert fald.. bedre planlagt! Hvis I har fulgt med på Snapchat/Insta i de uger, som vi var afsted, så har jeg berørt emnet lidt… vores forhold er nok lidt anderledes på nogle punkter, hvilket… og nu whiner jeg lidt, hah, men især for mig betyder at jeg skal finde tålmodigheden frem. “DJ-WIFE-LIFE” er not as glam as you think, med backstage parties og designer-bag shopping all the time, som nogle måske tror det er (jo, der er også lidt af det sometimes!). Nu har jeg været kærester med Morten i 3,5 år og, hvilket jo har resulteret i Allessia, YAY. Vi har ikke været ude at rejse sammen særlig meget, men til gengæld ofte hver for sig, da det tit er arbejdsrelateret, så ferien den ene gang om året er noget vi glæder os til. Sidste år var vi også på ferie Bulgarien… sammen i 2 uger. I år, kunne det ikke blive anderledes, end at Morten skulle frem og tilbage 2 gang fra ferien, for at optræde i DK. Men han kom ikke tilbage efter den første gang, da han alligevel skulle hjem igen 2-3 dage efter og der indså vi, at vores plan ikke fungerede. Man ved, at den slags kan ske, og jeg har da også vænnet mig til at omstrukturere min hjerne hurtigt, men jeg havde glædet mig til ferien i over et halvt år og selvfølgelig bliver man ked af det. I am only human. Så kunne jeg sidde og se med hjemmefra på hans Snap, at han var ude at optræde med bl.a. det nye nummer “Somebody New” her. Det ødelagde min perfekte bobbel om ferie dernede, selvom jeg hyggede mig med Allessia.    Og der kan man sige, at det er da hårdt for ham (og andre musikere eller generelt selvstændige) at kombinere familie og karriere. Vi er ofte udfordret af tiden og at koordinere vores kalender, for nu er vi også mor og far og derfor prøver jeg at være mindre sensitiv omkring den slags ændringer. Jeg har egentlig lyst til at rejse igen, for at få lidt ferie sammen, men jeg synes, at der sker forfærdelige ting så mange steder i verden, at vi måske bare bør blive hjemme. Hvor ville jeg dog ønske, at vejret i DK bare var godt i et par dage, så man kunne tage ned på stranden eller køre en tur langs vandet til Hornbæk. Danmark er da dejlig om sommeren… altså når der ER sommer og sol, you know, heh. Nu må vi se, om vi rejser i september eller senere, HVIS det kan lade sig gøre. Anyhow, jeg håber, at I er ligeså vilde med Mortens nyeste track som jeg er… og at hans hårde arbejde pays off. Hvis I ikke har hørt den endnu, så tag et lyt og jeg giver lige heads up på Snap/InstaStory mht. hvilke kommende optrædener, som jeg tager med ham til. xx

Følg med på Snap/Insta: @irinathediva

8 kommentarer

 1. Hey Irina!
  Jeg synes du er så mega sej! You go girl!
  Jeg bliver bare nødt til at spørge om, hvor dine bukser er fra???!

 2. Skal din datter ikke snart af med sutten? Men kan se på billederne Du poster at hun benytter den på alle tider af døgnet …..

  1. Helt seriøst hvad fanden blander du dig for?!!! Det er jo ik din datter så du skal ha overhovedet ikke bekymrer dig om hun bruger sut eller ej!
   Kunne du finde på at gå hen til en fremme familie på gaden der har et barn i en barnevogn og spurgte om ikke snart han/hun skal stoppe med at bruge sut? Nej det tror jeg ikke at du ville gøre så tænkt lige over hvorfor du tror at det er okay at gøre det her.

 3. Jeg undskylder endnu engang for alle mine snaps til dig af Morten der spillede på Vig 🙈 jeg tænkte jo bare jeg kunne gøre dig glad, men kan da se nu i bagklogskabens lys at det måske havde den modsatte effekt 💔So so Sorry 😘. Men fed det var han altså.
  Håber I får så meget ferie sammen en anden gang. Det fortjener I ❤️
  Kram fra Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*