ANNONCE FOR ZADAA

 Hello Beauties! I ved jo efterhånden godt, at jeg elsker shopping, men det betyder også, at jeg ofte skal rydde ud i garderoben for at gøre plads til alt det nye og håber at mit tøj så finde nye sødere ejere, heh. Egentlig er jeg også bare typen, der kan lide at udskifte tøjet meget ofte og det meste har jeg kun på 1-2 gange faktisk. Jeg sælger ofte ud forskellige steder på apps og loppemarkeder og shopper lidt mere genbrugstøj selv, for man kan altid lave gode fund, synes jeg. Der er altså kommet et nyt super-app fra Finland til Danmark nu. I Finland er appen allerede et kæmpe hit og er den hurtigst voksende mode-app i Norden. Denne nye app hedder Zadaa og den er ret enkel at bruge – man tager billeder af de ting, som man gerne vil sælge og sætter dem til salg på appen med lidt mere info til køberne. Jeg downloadede den selv for lidt tid siden og har allerede både sat nogle ting til salg, fået kommentarer og shoppet derinde. Jeg vil sige, at jeg med det samme blev fanget af den lækre design, som Zadaa-appen har og hvor struktureret den er. Her er nogle af de ting, som jeg har sat til salg derinde, så download lige appen og gør det samme, ladies.

Genbrug af tøj, som allerede er blevet brugt af andre er bæredygtigt, da det allerede er produceret og ikke skal transporteres, derfor er jeg generelt all in for, at man videresælger sit tøj på denne måde. Second hand tøj er miljørigtigt, men det er også en billig måde at købe nyt tøj på, hvor det meste af tøjet oftest er næsten nyt endda og man snildt kan få det for den halve pris. Zadaa appen fungerer faktisk på den måde, at man indtaster sine mål, eks. højde og sko str.  og ja, basically everything når man får downloadet appen, hvilket gør at algoritmen fremover kun viser annoncer, der passer dine størrelser – SÅ SMART! Det var det som jeg startede med at gøre derinde, inden jeg oprettede mine egne salgsannoncer. På den måde, får man tøj frem der passer til ens personlige størrelser, så man undgå at kigge på tøj, som ikke passer til en.


DOWNLOAD ZADAA APP TIL IOS HER + ANDROID HER


screen-shot-2017-06-16-at-18-42-41

Zadaa har også en løsning på forsendelsen – det koster nemlig 30kr hele landet rundt med en Zadaa-pakke. Appen har nemlig indgået et samarbejde med fragtfirmaet DAO365, hvor man blot skal bruge forsendelsesnummeret. Der er allerede 2000 registrerede brugere i Danmark og på sigt er det meningen, at man skal kunne købe på appen påtværs af de forskellige lande, hvor appen bliver lanceret. Jeg udforskede appen i starten, for at se alle de funktioner der var og fik bladret en del annoncer igennem og fandt faktisk et par vintage denimshorts, som jeg fik købt, som nu er på vej hjem til mig. De skal så afhentes i en DAO pakkeshop i nærheden, ligesom når man afsender ting. Der er 100% betalingsgaranti og  Zadaa holder faktisk på pengene indtil man har modtaget genstanden, for at sikre at alt er som det skal være og man undgår kedelige situationer. Når I går ind på Zadaa appen har jeg en boutique derinde, hvor mine varer er sat til salg. I finder den ved at trykke på /øjet/ og derefter mit banner. Her er screenshots fra appen, når jeg er inde på den…

untitled-3

Det er super easy at bruge Zadaas pakkesystem. Lige efter man har solgt en vare i Zadaa modtager man en unik kode i appen og pakker derefter varen og skriver koden med en markør oven på den. Herefter kan man så tage pakken til nogen af de 650 DAOs servicepunkter, der findes i nærheden, som f.eks.7Eleven’s mm. Man skal nemlig ikke betale eller skrive adressen til køberen når pakken skal sendes. Køberen vil bare blive informeret, når pakken er klar til hentes. Jeg har allerede fået shoppet en vare derinde. Jeg synes at især denne funktion skiller sig meget ud fra de andre og der er virkelig blevet tænkt igennem denne slags detaljer med Zadaa. Happy shopping…

xx

3 kommentarer

  1. Hej Irina. Er man inde og læse nogle af dine ældre indlæg på mobilen, og trykker tilbage for at læse andre, husker den ikke hvor man er nået til, men helt fra toppen 😞

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*