fhjkig-macJeg sidder med en super kvalmende fornemmelse lige i øjeblikket. Desværre har jeg læst alt for mange artikler på det seneste, der involverer voldtægt af både kvinder og børn – det er MODBYDELIGT og hvorfor er der så meget af det for tiden?! Jeg får en knude i maven og jeg kan mærke hadet buldre indeni mig.

Jeg har lige blokeret et par profiler på min Instagram. Hvis jeg føler mig truet, eller jeg synes at kommentarerne er meget forstyrrende i min eller min datters retning, så blokerer jeg folk med det samme. Dette var også tilfældet denne gang. Jeg er jo et menneske, så jeg synes da, at det er DYBT ubehagelig! Jeg kan faktisk slet ikke falde ned efter de kommentarer, da jeg absolut ikke VIL acceptere at kvinder skal modtage dem i 2017 – vi er mennesker og ikke dyr! Samtidigt bliver jeg utroligt provokeret, som kvinde. For hvor langt er vi så nået?! Hvorfor er det stadig acceptabelt for nogle mænd, at behandle kvinder på den måde?! Måske er der tale om psykisk syge mennesker selvfølgelig og dem kan man slet ikke tale til fornuft, derfor blokerer jeg øjeblikkeligt. Da jeg har blokeret brugerne, kan man ikke se kommentarerne mere, men det var basically 2 mænd der gejlede hinanden op til at de “skulle vise mig hvad de kunne” bl.a. med en masse upassende emojis og sprogbrug. Jeg er jo vant til alle slags kommentarer og jeg kan sagtens gennemskue de uskyldige fra de forstyrrede med det samme. Egentlig er jeg lidt nervøs for de helt unge pigers vegne på de sociale medier, når jeg bliver påmindet om hvor mange predators, der er derude. Husk ikke at dele for meget information om hvad I laver og hvor I er, på de sociale medier. Så konklusionen er måske, at man som kvinde med former i 2017 ikke kan tillade sig at gå i cute tøj, almindelige bikinier, noget nedringet eller stramt, for det kan da få nogle til at hentyde til at de vil vise mig hvad de kan og…. jeg vil ikke bruge de ord de brugte. Det er ikke første gang det sker, så SÅ forarget er jeg heller ikke, men jeg bliver så sur på alle kvinders vegne. For næste gang bliver der kommenteret på en anden kvindes billeder, på nogens datters billeder… måske bliver det ikke kun kommenteret næste gang?! Piger vi må passe på os selv og vores døtre endnu mere. Aldrig gå alene om aftenen og slet ikke steder, som I ikke kender, eller hvor I ikke kan se mennesker omkring. Det er lidt dystre tider lige nu og kvinder og børn forsvinder ofte, man hører en masse uhyggelige historier. Vi må være mere forsigtige både in real life og på de sociale medier. Og NEJ… der er ingen der skal komme med, jamen det er fordi du selv er ude om det, fordi du poster bikinibilleder. Så det er også okay at gøre det, når man ser en kvinde i bikini på stranden – NEJ, det er det ikke. Ifølge mig kan man ikke være for forsigtig og bør kigge sig lidt over skulderen all the time.

xx

Snap/Insta: @irinathediva

11 kommentarer

  1. Jeg kan slet ikke forstå din holdning. Det handler jo ikke kun om hvad du har på af tøj, men også hvordan du agerer. På billedet i dette indlæg er det tydeligt du seksualiserer dig selv, og så synes jeg det er mærkeligt mændene ikke må skrive hvad for en effekt det har på dem. Hvis de truer med at komme hjem til dig eller lignende forstår jeg det selvfølgelig godt, men det virker mere som om du bare bliver utilpas ved at de seksualiserer din krop, og det virker for mig ret dobbeltmoralsk når du selv gør præcist det samme 🙂

  2. Det er lige præcis derfor har jeg ingen billeder på nettet heller ingen af min mindreårige datter.. der er for mange afstumpede mennesker i denne verden som tror at nedgøre andre er deres ret ..

  3. Du kan være fuldstændig rolig!! 🙂 For dem der har voldtaget nogen, har ikke “truet” med det offentligt først!! Hverken du eller din datter er i fare! Men hvis du følte der var fare for sexuelt overgreb mod din datter, ville du så stoppe med at poste billeder der får mænd til at tænke på sex? Og at 2 gutter sidder og gejler hinanden op er da ikke voldtægt eller trussel herom … At du blokerer hadere er da absolut det eneste rigtige at gøre! Det tror jeg ikke der er en eneste af dine fans der forventer du skal undskylde eller forklare. Men du giver også de mennesker præcis det de gerne vil have, nemlig din opmærksomhed! Du dedikerer jævnligt hele blogindlæg til dem, screenshotter dem og poster på din snapchat etc. Og så længe de får så meget af din opmærksomhed, vil de fortsætte med at gære præcis hvad de er nødt til for at få din opmærksomhed …

  4. Irina, godt skrevet!

    Men lige for en god ordens skyld så skal man også behandle dyr ordenligt? 😉

  5. Respekt, Irina! ❤️ Både til dig for dit indlæg og hvad det i bund og grund handler om. Der er desværre flere og flere der udviser mangel på respekt for andre mennesker og ens ret til at være som man er (med eller uden bikini 😉) uden at man skal frygte for nedladende kommentarer og endnu værre: fysiske overgreb!
    Så tak for dette fine og meget vigtige indlæg! 👏🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*