Annonce for Philips Lumea IPL

Hey Beauties! As you know, så er jeg glad for at teste nye behandlinger enten ude eller hjemme. Her det sidste stykke tid, har jeg leget med Philips Lumea IPL, som er lysbaseret hårfjerning til hjemmebrug. Jeg har faktisk i meget lang tid nu villet have fjernet hår permanent, og efter at jeg er blevet mor især, så er det blevet den bedste løsning! Med Philips Lumea IPL (Intense Pulsed Light) får man et langvarigt resultat med lysbaseret hårfjerning derhjemme og man kan endelig slippe for irriteret hud efter barberingen. IPL reducerer hårvæksten med op til 92% allerede efter 3 behandlinger. For et langvarigt resultat bør behandlingen gentages hver fjerde til hver ottende uge. Jeg er stadig igang med min behandling og håber, at jeg på ferien kan slippe for at barbere ben, men stadig have silky soft legs – det kunne da bare være lækkert altså. Resultater holder i op til 8 uger, hvorimod barberingen kun holder i nogle dage (i bedste fald).

img_8877ig-mac-2

img_8874ig-macBehandlingen skal altså gentages et par gange før man begynder at se resultatet. Man skal først teste, hvordan det føles med den laveste lysindstilling og når man føler sig tilpas dermed, kan man øge lysindstillingen og fortsætte behandlingen. Jeg kan med det samme sige, at det altså er lidt sværere for os med mørkere hår og denne slags tools, men denne her er genial og meget alsidig, samt med en rigtig smart form, som gør det nemt, at komme til de forskellige steder.

TRIN FOR TRIN:

untitled-31. Jeg synes, at det er nemmest at bruge Lumea, når man sidder ned evt. i stuen eller soveværelset. Først skal man have fjernet hår på det ønskede område, ved at barbere, vokse eller epilere.

2. Det næste skridt er, at man sætter SmartSkin-sensoren på. Sensoren anbefaler det rette intensitetsniveau til éns hudtone.

untitled-33. Tredje skridt er, at man påbegynder behandlingen, ved at holde behandlingsvinduet tæt ned mod huden, som jeg gør her. Vent til pæren begynder at blinke, og hold så knappen nede.

4. Man trækker den langsomt hen over huden og områderne (her benene), samtidig med at man holder knappen nede. Uden at behandle det samme område flere gange.

img_8878ig-mac-2Jeg har testet Philips Lumea Prestige med konturfølgende tilbehør til ansigt, armhuler og bikiniområde, samt på hage og overlæbe. Det er den nyeste innovation i hårfjerning, som giver hårløs hud i op til 8 uger og er udviklet i samarbejde med hudlæger og forskere. Den kan anvendes på lyse til mellembrune hudtoner og har en ekstra sikkerhed med Smart-skin sensor og kan bruges med og uden ledning. Alle IPL-modeller i Lumea-serien kan anvendes i ansigtet og på kroppen. Jeg har ikke prøvet den i ansigtet endnu, da jeg er startet med ben og under armene, men jeg har hørt MANGE gode ting om at fjerne ansigtshår generelt. Mange celebs gør det faktisk og i old Hollywood barberede man ansigt, for at makeuppen sad pænere og mere smooth, så det skal jeg klart have kastet mig ud i efterfølgende.

img_8882ig-macHVORDAN FUNGERER LUMEA IPL?

 IPL (Intense Pulsed Light) er en lyspulsbehandling, der når dybt ned i hårsækken og bringer hårsækken i en hvilefase. Ud over at håret falder af, forhindres hårets genvækst også, så du får en silkeglat, blød hud i op til otte uger. Lyspulsteknologien, som anvendes i Philips Lumea IPL, er udviklet ud fra samme teknologi, som anvendes i professionelle saloner. Kliniske tests viser, at Lumea IPL har reduceret hårvæksten med 92%  allerede efter tre behandlinger.

Bedøm gerne produktet på bedømme produktet på philips.dk og pricerunner.dk, hvis I bruger det.

xx

3 kommentarer
  1. Må man bruge den på kønslæber og venusbjerg? Det er nok det er allermest belastende med hår og skrabere! Hvis ikke, hvad er årsagen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *