reklame-links

 Hello Beauties. Igår var jeg på en lille date med Morten, hvor vi var til “Transformers: The Last Knight” gallapremiere i Cinemaxx. Jeg ELSKER “Transformers” filmene og special effects i denne her var on another lever, og så endda med Mark Wahlberg i hovedrollen. Jeg synes den var SÅ god, at jeg gerne vil ind og se den igen altså! Jeg er også utrolig glad for den slags actionfilm og som en lille bonus, så har kvindehovedrollen i Transformers film altid en meget pæn makeup, som jeg var lidt inspireret af til dette look. i får en lille breakdown med links til de makeup produkter, som jeg har brugt her…

 1. Anastasia Beverly Hills Ultimate Glow Kit (Get it while it lasts… denne er must-have!)
2. GOSH BB Powder #04 (Med Anastasias Contour Kit som bronzer)
3. MAC Powder Blush #Pinch O’Peach
4. Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel #Espresso 
5. Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation #Beige (Har sagt det før… en af de bedste foundations EVER!)
6. Anastasia Beverly Hills Brow Definer
7. GOSH Velvet Touch Lipliner #002 Antique Rose (Har for nyligt opdaget disse – de er amazing!)
8. Max Factor False Lash Effect Mascara
9. eBay Denim Choker (KUN 8 kr. ladies….JAH!)
10. GOSH Lumi Drops #002 Vanilla (Blendes ind i foundation, der hvor man vil have highlight to pop)
11. Yves Saint Laurent Gloss Volupté #19
12. Original Beautyblender Beautyblender (Still the best til foundation…)
13. Morphe Matte Nature Glow Palette (Obsessed med palletten og de her farver)

xx

1 kommentar

  1. Elsker Morphe øjenskygger 😀 Skrev om deres nye Limited edition palette på min blog 🙂 Jeg elsker at se hvilket makeup andre bruger – mere af det, tak 😀
    God dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*