Hey Darlings! Mange af os mødre siger tit, at tiden går for hurtigt… sådan har jeg det virkelig, når Allessia bare snakker derudad og pludselig kan hun en masse ord og man kan faktisk forstå hende og kommunikere sammen uden at skulle gætte. Hun har endda lært at sige sit eget navn nu, hvilket jo ikke er det nemmeste, hehe og kan sige mine søskendes navne og en masse andre ord, hvor jeg egentlig tænker – vildt nok at hun kan det. Noget som var ret svært for hende at forstå var forskel på mor og mormor, men her de sidste par uger har hun faktisk fanget den, for min mor var også hendes mor før, hah. Min mor taler by the way russisk til hende og hun ser russiske tegnefilm, for jeg kan godt mærke, at det er nu, at hun opfanger alt. Det der så skete de sidste stykke tid er, at hun er blevet super vild med børnesange på engelsk på YouTube, som hun kender i forvejen på dansk. “Hoved, skulder, knæ og tå” og “Lille Peter Edderkop” og “Hjulene på bussen…” og så kan hun lide en der hedder “Baby Shark” som er hendes fave på engelsk. Nogle af sangene følger der lidt dans med til, som hun er meget vild med, men de overraskede mig at hun altså efterhånden kan sangene udenad på engelsk! HOW?! Først var det kun lidt, men nu synger hun med på alt. Mht. for eksempel nose og shark forstår hun endda, at der er forskel og siger det på dansk bagefter – that’s crazy. Så nu blander hun lidt engelsk med dansk også, hvilket jeg tænker kun er fint og er lidt imponeret over, hvor meget de opfanger i den alder. Jeg vil dog ønske hun sagde “Gurli Gris” igen i stedet for “Peppa Pig”, for hun råber sommetider: “MOR, MERE PIG!”… eller bare “PIG PIG PIG” og det er simplthen så pinligt altå!

xx Irina

6 kommentarer

  1. Jeg tænker det er nu du skal observere om hun faktisk er “klog” altså sådan ud over det normale for så er det i denne alder at skal agere på det og muligvis finde en privatlære til hende. For hvis hendes intelligens niveau er meget høj så vil hun ikkr trives med de ting andre 2 årige gør, i hvert fald kun meget kort tid af gangen. Jeg aner intet om om man kan google sig frem til noget om det. Men da kan da ikke skade og prøve.

    1. Den kommentar gør mig faktisk lidt ked. Hvor gammel er pigen? 2år? Lad hende først og fremmest være barn. Jeg er sikker på at Irina og Morten nok skal kunne mærke om hun stimuleres nok og gøre sit for at følge hendes niveau. Nogle gange tager børn kvantespring, til stor overraskelse. Det er normalt. Der kan godt gå for meget præsentation i den og en privalærer til en 2årig… Come on. Flertallet af de genier vi kender har ikke haft privatlærere, så hvis Allessia er et geni, så kan hun sagtens forblive det uden at skulle paces 🙂

  2. Så forestil dig hvordan det er at blive kaldt Mammy Pig🙈🙈 ‘jamen mor, det er jo det Gurli Gris’ mor hedder’… ja tak vil gerne bare nøjes med at hedde mor😊😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*