ANNONCE for GOODIEBOX

 Hey Beauties! Det er festivaltid og GOODIEBOX har alt det rette stuff klar til jer. Mange af jer kender sikkert allerede til de lækre månedlige bokse med goodies, som man får leveret hjem, men hvis I ikke gør, så er GOODIEBOX er en abonnementsordning, hvor man hver måned modtager en boks med skønhedslækkerier. Normalpris er 169 kr. inkl. fragt. Denne måneds boks hedder “Festival Fever” og er tilgængelig online fra d. 20. juni og så længe GOODIEBOX har flere af dem tilbage. Indholdet er smart at have med både til festivaller og kommende rejser.

img_9122ig-macI kan se hvad indholdet af denne måneds boks er, i videoen her. Hver måned bliver man forkælet og der er virkelig value for money, for boksen indeholder altid 5-7 produkter som har en værdi på mindst 550 kr. jeg ved jo, at der er en masse beautylovers derude, ligesom mig, og det er en sjov måde at teste nye produkter af, som allerede er blevet særligt udvalgt.

GOODIEBOX UNPACKING VIDEO – WHAT’S INSIDE:

img_9124ig-mac-2Jeg har selvfølgelig skaffet en rabatkode til jer. Mine søde læsere får 20% rabat på den første GOODIEBOX. Normalpris er 169 kr. inkl. fragt. Efter rabatten bliver prisen derfor 135 kr. inkl. fragt. og gælder i en begrænset periode.


20% RABAT PÅ DEN FØRSTE GOODIEBOX MED KODEN IRINA20: BESTIL HER


Den månedlige boks plejer at blive udsolgt hurtigt, og indeholder både nyt beauty-stuff og hypede klassikere. Jeg er RIGTIG glad for Bioderma micellar water i ‘Festival fever’ boksen og er blevet introduceret for andre produkter via boksen igennem tiden. Man binder sig ikke på nogen måde ved at abonnere, og hvis I tager et kig på siden, så har de også løbende fine Limited Edition bokse i samarbejde med andre brands, som er helt perfekte til gaver.

img_9135ig-mac

goodie-maskig-macJeg har allerede fået afprøvet L’oreal Pure Clay Detox masken fra boksen og den røde neglelak. Jeg er generelt ret vild med clay-masker, for de renser porerne super godt, og denne havde også en dejlig blid duft and did the job. Man har den på i 10 min. og vasker den af med varmt vand efterfølgende. Morten bemærker altid mine negle og spottede da med det samme denne røde neglelak fra Émite Makeup. Jeg tror ikke, at jeg har haft rød neglelak på i 3-4 år i hvert fald, og så fandt jeg da ud af, at det var han ret vild med og det er også en dejlig frisk sommerfarve.

img_9127ig-mac

goodie-nailsig-macxx Irina

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*