sponsoreret af Sanzi Beauty

Hey Beauties! Vi er efterhånden mange der vælger økologiske madvarer frem for det andet – det bestræber jeg på i hvert fald, men mht. beauty stuff, er jeg egentlig ikke altid på den bølge, da jeg tester en masse forskelligt, men jeg kan godt lide at fortælle jer om de forskellige produkter på markedet, så I kan træffe jeres valg ud fra det. Til jer der lever 100% organic in every way, er der nemlig kommet dette interessante tandblegningsprodukt – tandblegning med aktivt kul fra Sanzi Beauty.

img_8998ig-mac

img_8999ig-mac


100% ØKO TANDBLEGNINGSKIT KAN KØBES HER: SANZI-BEAUTY.COM


Måske I allerede har den sorte tandblegningstrend rundt omkring på de sociale medier, som ser lidt sjov ud jo. jeg er vild med idéen om, at det er 100% naturligt, så jeg så frem til at prøve det. Man skal anvende det 1-2 gange dagligt i en uges tid for at se resultater, men jeg synes faktisk, at jeg kunne se en forskel på mine tænder allerede efter 1 gang. De blev ikke hvidere efter den første gang endnu, men de blev MEGET glattere og føltes super rene – det er jeg altså helt vild med. Når man får sættet leveret hører der en bambus tandbørste med til, som I kan se på billedet. Sanzi Beauty charcoal teeth whitening er aktivt kul, som er fremstillet af 100% naturlig og ren kokosnøddeskal, og er derfor på ingen måde skadeligt, da der ikke er tilsat kemikalier og andre tilsætningsstoffer. Det er et 100% organisk og vegansk tandblegningsprodukt. Det sorte kul forsigtigt misfarvninger på tænderne, og hjælper til at lysne dem på en sund og effektiv måde. Samtidig fjerner det plak og andre urenheder samt giftstoffer, og giver en sund mundhygiejne og et flot lyst smil. Dette sker i form af, at det polerer dine tænder. Dog uden at have en skadelig virkning, idet kullet er så fint pulveriseret. Og det er især denne polering af tænderne, som jeg er rigtig glad for ved dette produkt. man kan endda se, hvor shiny de bliver efterfølgende.

img_8994ig-mac

untitled-1• HOW TO GUIDE •

Man starter med at fugte bambustandbørsten med vand, men ikke dryppe van i selve kulkrukken – det er nok at tandbørsten er lidt fugtigt. Derefter får man lidt af det sorte kul på tandbørsten og begynder at børste tænderne. Munden skal holdes lukket og man børster i 2-4 minutter. Det ser ikke kønt ud, så luk døren til badeværelset, hah. Tandbørsten bliver meget sort, så derfor skal man bruge en separat tandbørste til kullet og ikke den almindelige, som I har liggende. Skyl herefter munden med vand over flere omgang. Jeg vil mene, at det er nemmest at tage jeres almindelige tandbørste og børste efter med lidt tandpasta bagefter, for at få alt det sorte kul helt væk. Tænderne er helt poleret og glatte og shiny… ja, det er faktisk et viiiirkelig godt produkt, og jeg blev lidt overrasket over at et helt naturligt produkt kan gøre sådan en forskel. Det er jo forskelligt med os, mht. hvor vide vores tænder kan blive ved brug af tandblegningsprodukter, så jeg synes at det er en kæmpe bonus, at tænderne bliver så poleret af kullet her og man kan egentlig bruge det oftere end andre produkter, der er tilsat kemikalier. Well, you gotta try it to believe it… det er det nye sort!

img_8991ig-macSanzi Beauty trækul indeholder: Premium raw 100% organic natural coconut charcoal powder

xx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*