ghbvfHey Darlings! Jeg er idag vågnet op til mit nye flotte vitrineskab, som vi fik igår (I så den måske på Snap), som jeg bare er crazy glad for og solen kigger frem idag. Og så skal vi til Distortion senere jo, for Morten skal spille, så jeg er altså i really good mood idag. Det har nok også noget at gøre med, at jeg faktisk igår fik vasket hår (med hårkur og det hele) og havde en lille hjemmespa-moment med bodyscrub og olier and so on, OG for at det ikke skal være løgn, så sov Allessia til kl. 09 idag og jeg fik ca. 8 timer uafbrudt søvn i nat – THAT’S INSANE! Jeg er sindssyg frisk og behøvede ikke engang kaffe, haha! Igår var det en anden historie… Allessia fik fuldstændig drevet mig til vanvid, ovenpå totalt søvnmangel, of course,  og på 1,5 time var jeg ved at få min 10. breakdown, on the inside. Hun har da sine rebelske øjeblikke, især når hun er med mig, fordi mor giver lov til lidt mere end andre måske, men udover det så synes jeg ikke vi har problemer i hverdagen, hvor hun slet ikke lytter til mig. Hun plejer at forstå et NEJ eller STOP og jeg står fast ved det og hun gør de ting man beder hende om. Egentlig vil jeg endda mene, at hun er ekseptionelt nem, når man er ude med hende, men hun var FULDSTÆNDIG på tværs igår! Vi havde 1,5 time i Frederiksberg Centeret imens Morten var til møde, og så hygger vi da bare tænkte jeg. Jeg bestilte det lækreste mad med sunde pandekager og bananer til hende og hun har ALDRIG sagt nej til de to ting før, men det ville hun selvfølgelig ikke have noget af. Så løb vi videre til butikkerne og basically var det gemmeleg og løbeleg i alle de butikker, hvor jeg ville kigge på noget, så jeg opgav hurtigt. Vi tog børnebutikkerne, og der fik hun lavet en scene hvis hun ikke fik det hun ville have – noget hun ikke har gjort før med mig. Til sidst begyndte hun bare at ligge sig ned everywhere og “vaske gulvene” med sit tøj… uanset hvad jeg sagde og hvad jeg lokkede med eller skruede bissen på, så var der bare INTET der virkede på hende igår. Troede da ellers lige, at jeg havde mulighed for at shoppe. Jeg blev helt drænet for alt på de 1,5 – OMG! Men det er jo også #mommylife og så er jeg mere forberedt en anden gang. Men det var da utroligt at hun var så rebelsk igår. Efter vi kom hjem, var hun englebarn igen, haha. ALLESSIA, altså! xx

Følg med på Snap/Insta: @irinathediva

1 kommentar

  1. Åååh hvor belastende. Jeg er heldigvis sluppet fra de udbrud med mine 3 børnn tvillinger og en enkelt!
    Tit så hjælper det hvis en fremmed får børnene i tale. Det gør jeg, hvis en er sur og man kan se at mor/far er ved at blive godt frustreret.
    Det er bare lige at sige noget i en rolig tone. Så kigger de på en og lurer jo lidt at en fremmed siger hej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*