isSå er det altså lige om lidt, at der kommer et flyttefirma og henter resten af vores møbler og kasser. Det er vore sidste nat på Vesterbro og jeg kan ikke lade være med at være en smule sørgmodig, selvom jeg alligevel slet ikke kan holde ud at være i denne lejlighed mere. Det er en underlig blanding. Jeg er generelt et nostalgisk menneske og efter at have flyttet mere end 20 gange i mit liv, så er jeg SLET IKKE fan af at flytte. Mht. bolig kan jeg bedre lide at things stay the same og stabilitet og “hjemmefølelse”, så det skal vi gøre alt få at få det nye sted. Jeg er sikker på, at det bliver godt, og der skal skabes en masse nye minder for os og Allessia. Vi tog en lille tur ned ad Istedgade, imens der var solrigt og hun fik denne søde Woodland dukke og en Filur is, og der gik det op for mig, at jeg altså kommer til at savne Vesterbro. Jeg mangler stadig nogle småting på mit værelse… ja, jeg ejer en del mere end jeg troede. Der er 40 store poser med tøj – det er vanvittigt, hah, men der er plads til det hele i mit nye skab. Jeg har filmet vores flytteproces undervejs og glæder mig til at dele lidt med jer på YT kanalen senere. Nu skal jeg lige have afsluttet denne pakkeproces og der bliver blogget fra det nye hjem next time.

Følg med i min hverdag på Snapchat/Instagram: @irinathediva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*