Annonce for Cmiile

Hey Beauties! Hvis I følger mig på Snap, så ved I også at jeg drikker en del kaffe og te… og det kan man da se på mine tænder. Åh, hvor vil jeg bare gerne have helt perlehvide tænder og går da også og overvejer at få porcelænsfacader. Jeg har faktisk prøvet tandblegning hos tandlægen før (hvilket er lidt pricy), og synes at de hjemme-kits kan give udmærkede resultater i forhold til det. Det er lækkert at man hurtigt kan fixe det derhjemme. Denne her tandblegnings-kit fra Cmiile har endda indbygget LED-lys og jeg har lavet en lille video how-to til jer her.

img_8270ig-macJeg har prøvet en del hjemmetandblegningskit efterhånden og denne fra Cmiile er klart den nemmeste, har givet best resultat og er det sikreste på markedet. To ting, som den skiller sig ud med er, at det er en peroxid-fri tandblegning uden skadelige kemikalier (med natriumcarbonat som alternativ) og derfor skånsom og at det tager 10 min pr. behandling. Jeg kunne sagtens se forskel allerede efter første behandling, og man anbefaler vi 6-9 behandlinger, derefter kan man vedligeholde det 1-2 gange om ugen, ellers kan man køre 6-9 behandlinger igen efter 2 uger. Det er altså så nemt at bruge!

SE MIN VIDEO FOR FREMGANGSMÅDE:

[vidcore vid=”6AGpRV95″]

Tænderne bleges på overfladen og trænger ikke ind under emaljen, som andre tandblegningsprodukter med en høj koncentration af skadelige midler gør. Kombinationen af LED-lys, det patenterede mundstykke og gelen gør, at dette tandblegningssæt er det mest effektive på markedet. Jeg har prøvet MANGE ting til tandblegning og dette kit er simpelthen dejligt nemt at bruge hjemme. Jeg kommer til at bruge det om aftenen inden jeg evt. skal ud eller dagene op til rød løber, eller når man bare har fået for meget kaffe, heh. En behandling tager kun 10 minutter Cmiile tandblegning er klinisk testet og solgt på verdensplan. Produkterne overholder FDA’s reglement og er CE certificeret. I kan shoppe sættet inde på deres hjemmeside og også bestille abonnemenet, for at få det leveret løbende.

Følg Cmiile på Instagram og shop Tandblegnings Kit 549,95

img_8265ig-mac

screen-shot-2017-05-13-at-19-15-53xx Irina

3 kommentarer

  1. Hejsa Irina
    Kommentaren høre ikke til dette indlæg, kan desværre ikke finde det andet. Hvis du ønsker, at din datter også skal snakke ukrainsk, så hjælper det at vise ukrainske tegnefilm på youtube. Alt fra børnesange, dyre, tal og bogstaver 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*