untitled-1●  OUTFIT LINKS KAN FINDES I TIDLIGERE INDLÆG HER | FAUX FUR: HER  ●

Hey darlings! Aftenens afsnit af “Irina – en diva vender hjem” starter frygteligt, haha… altså fordi jeg ser helt forfærdelig ud og I har nok aldrig set mig så træt før. Jeg blev halvt syg derovre og var udkørt og ja, det kan I selv se. Men til gengæld får jeg mig dullet op til det helt store guldmedalje inden Kvindernes kampdag d. 8. marts og inden jeg skal ud i Kiev. I dette afsnit kommer jeg ud med nogle af mine holdninger mht. kønsroller og besøger bl.a. et matchmaking bureau og derefter en pige, som er i deres database og gerne vil finde en mand i udlandet. Lige efter at have set de unge soldater på hospitalet… de modige unge fyre, der er i Ukraine, var jeg måske lidt ked af, at der faktisk er ret mange kvinder der søger noget helt andet igennem de her matchmaking sider. Hvor legit er de sider? Jeg får i hvert fald besøgt det ene sted og I kan se hvordan det går i aften kl. 21.20 på DR3 og online på DR.DK/TV. Vi er i smukke Kiev her i afsnit 4, og billederne er derfra. Det er jo i Kiev, at der er Eurovision nu, og det er virkelig en smuk by, som man også ser lidt til i dette afsnit. Selvfølgelig er gensyn med min familie også blevet optaget, efter at jeg kom hjem, så er man glad for at se Allessia på TV, så kan man glæde sig til det, hihi. Jeg håber, at I kan lide aftenens afsnit. lad mig høre hvad I synes, her på bloggen i kommentarfeltet bagefter.

 xx Irina

15 kommentarer

 1. Jeg giver normalt ikke kommentarer på blogs osv. Men jeg vil rigtig fortælle dig at jeg synes de her 4 programmer, gav mig en større indsigt i det at komme til Danmark som udlænding og hvor splittet man kan føle sig. Men at du samtidig har formået at beholde din intigritet og den du er, selvom du nu lever et dansk liv her i Danmark. Og så vil jeg sige at jeg er vild med din blog og at følge dig på insta og at se din søde datter.

 2. Det var virkelig en fed og emotionel dokumentar-serie, som man virkelig kunne se betød rigtig meget for dig og din identitet.
  Jeg har altid beundret den stolthed, du bærer over hvem, du er – hvad end det handler om dit udseende, din ukrainske identitet, eller de valg, du har truffet i livet. Og jeg kan sagtens genkende nogle af de ting, du har været i gennem i Danmark, når det kommer til mødet med fordomme omkring ens udseende, biologiske baggrund eller den “stolthed”, man bærer (jeg har selv en libanesisk baggrund).
  Jeg glæder mig i hvert fald til at se (forhåbentligt) flere dokumentar-serier eller andre spændende projekter med dig. Du har en ærlig, stærk og intelligent personlighed, og det er inspirerende at se 🙂

  1. Hvor er det bare en dejlig kommentar. Tusind tak Gigi. Og tak fordi du kiggede med 🙂

 3. Jeg synes det har været super spændene at følge dig, på din rejse i Ukraine.
  Jeg følger dig på de sociale medier og synes det er spændene at læse din blog, så da jeg så at du havde lavet de her programmer, blev jeg meget begejstret. Jeg synes man får en helt anden side at se, af dig. I forhold til på Snapchat, hvor du nogengange har dine rants, hvilket jeg synes er så fedt, at du har. For du er én af de eneste der tør at være sig selv og tør at sige fra. Man kan sagtens mærke og se at du “ikke er dansker”. Du er så speciel og det er så vildt fantastisk at se hvordan du bare kæmper for det du vil og hvordan det lykkedes. KÆMPE beundring herfra. xx

  1. Xenia… tak! Jeg er vild med at du elsker mine Snapchat rants, haha. Tak for de søde ord og tak for kommentaren 😉

 4. Så fedt et Program!

  Mp jeg spørge hvor din fine hvide frakke er fra, som du har på i sidste afsnit <3

 5. Sikke nogle gode, spændende og helt igennem fantastiske afsnit <3 <3 Det har været sjovt, at følge dig tæt på.

 6. Irina, jeg har været enormt begejstret for at følge din rejse i Ukraine! Det var en sjov og anderledes måde at få et indblik
  i et andet lands kultur på. For at følge op på det med fordommene, som du taler om i sidste afsnit. Så virker du langt fra som en bimbo i denne serie;-)

 7. Top cool dokumentar-serie på DR3 – som jeg håber, DR-hovedkanalen snart (genud)sender. Det holder bare.
  Forholdt du, din mor og TV-holdet dig til det med (manglende) homo-rettigheder eller den direkte diskrimination af bøsser og lesbiske i Ukraine (som jeg er sikker på du selv tager afstand fra)?
  Vi ser jo Eurovision Song Contest fra Kiev disse dage…
  (Fra de sidste billeder i 4. afsnit ser jeg, at vi er næsten naboer = ekstra cool)

  1. Nej det gjorde vi ikke og det er faktisk først nu, at jeg kan se hvor stort et problem det er. Jeg vidste det stod slemt til i Rusland mht. det men jeg jeg er meget trist over. at det er blevet sådan i Ukraine også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*