mat-blog#MATADORSQUAD

Godaften derude. Det er simpelthen pinligt faktisk… ja, jeg synes det er MEGET pinligt efter 20 år i Danmark! Og Morten har endda skældt mig ud for det flere gange… JEG ER ENIG! Der skal jo rettes op på det! MEN… jeg har ALDRIG set Matador og det er næsten uacceptabelt, jeg ved det godt. Jeg har nu længe udskudt det, og nu hvor man kan se afsnittede inde på DR.DK, så må jeg jo bare se at komme igang. Jeg var inde og blive interviewet i “Aftenshowet” med min mor her til aften, for at tale om vore tur til Ukraine, og man sidder jo og småsnakker med de andre inden. Nogle gange ved jeg hvem folk er, og andre gange gør jeg ikke. Men det var jo næsten Morten og ikke mig, der burde være i studiet idag… eller nej, det var nok meget fint, at det var mig, for han er KÆMPE FAN af “Matador”… han siger, at han kan det udenad, hvilket er lidt vildt, hvis det er sandt. Så da Per Pallesen og Kirsten Olesen her, sad i studiet og blev interviewet inden os, bemærkede jeg, at der stod “Matador” i underteksterne og da begyndte Morten, som så med hjemmefra, at blive begejstret på SMS, haha. Jeg vidste det jo ikke, men jeg tænkte, at jeg helt klart skulle have en selfie med dem for at drille ham lidt, heh. He is VERY JEALOUS NOW! Jeg ved jo, at mange er vokset op med “Matador” og at den er a big deal i Danmark, så det er da mega sejt, at jeg lige fik dette billede. NU skal jeg også få set serien! xx

11 kommentarer

 1. Ååååh Matador er en fantastisk serie. Jeg er selv 16 år og har nok set serien 4-5 gange. Det har været en fantastisk del af min barndom. Matador har altid været noget min familie har samles om, og som har lært mig en del om Danmarks historie. Ikke mindst har Matador givet mig et fantastisk indblik i, hvilket Danmark mine bedsteforældre voksede op i. Jeg er meget taknemmelig for, at mine forældre har vist min lillesøster og jeg Matador af flere omgange. Jeg håber også, at Morten får gennemtrumfet, at Matador også bliver en del af Allesias barndom😉

 2. Hej Irina. Jeg kan fortælle dig, at som 25-årig dansker har jeg endnu ikke set et eneste afsnit af matador! det er ingen skam 😀

 3. Det er jo Bolt og Agnes! <3
  Jeg eeeelsker Matador. Sidder og ser det lige nu haha. Men typisk ser jeg den hver jul, som en julekalender, da der er 24 afsnit.
  Min kæreste kan også serien udenad og har nok set den over 50 gange.

 4. Well..jeg er 26, født og opvokset i Danmark og i lørdags så jeg mit aller første afsnit af matador.. så det skal du ikke være ked af d; vi er faktisk mange der ikke har set den c;

 5. He Irina! Et off-topic spørgsmål: Da du var gravid, gik du op i hvilke produkter og make-up du brugte ifht. indhold, parfume osv?

  Hvis ja, hvilke produkter og make-up brugte du så? Jeg er selv MEGET glad for make-up og ville ikke kunne undvære i hverdagen.

  1. Ja det gjorde jeg mht. hudpleje. det har jeg skrevet om rundt omkring og mht. makeup er der et dansk brand Sandstone Scandinavia, som jeg selv bruger nu bl.a. (parfume + parabenfri), som jeg klart skal bruge næste gange jeg er gravid.

   Jeg har en video om Sandstone her: https://www.youtube.com/watch?v=MADmdEZofIg

 6. Er født og opvokset i Danmark, og jeg kommer aldrig til at se det… det tilhører simpelthen mine fars forældres tid (nu lyder jeg rigtig ung, men jeg er 25 år og boet i Danmark i 20 af årene). Jeg prøvede engang og følge med, men det er bare ikke en serie for mig, da hurtig mistede interessen.

 7. Hejsa Irina, personligt synes jeg ikke du skal være ked af at du aldrig har set matador, jeg er selv 23 år og har aldrig nogensinde set matador og kommer heller ikke til det, prøvede engang at se et afsnit, men det var det kedligste jeg nogensinde har lavet i mit liv, på trods af at jeg har set huset på Christianshavn mange gange og de 2 er meget lig hinanden, så tror jeg ærlig talt ikke du er gået glip af så meget men hvad ved jeg, jeg har jo som sagt ikke set det😅 men fedt at du kan blære dig over for Morten med dit selfie👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*