sponsoreret af Air Optix

Hey Beauties! Jeg har glædet mig utrolig meget til at afholde denne beauty-aften i Århus! YAS! I kan måske huske, at jeg for noget tid siden var en tur i Århus og skrev dette indlæg. Jeg besøgte nemlig Kontaktlinse Instituttet for at afprøve de flotte AirOptix farvede kontaktlinser og for at lære at bruge dem. I ved jo efterhånden, hvor vild jeg er med at dress up, glam up og lege med de forskellige looks. Men med disse farvede kontaktlinser bliver det bare extra extra, ligesom jeg kan lide det. Det er altså simpelthen sommerens hotteste trend, I promise you!

Det er 10 af mine seje læsere, der helt gratis kan melde sig til dette event og tage en veninde med. Der vil være lækre snacks, og mulighed for at afprøve de farvede kontaktlinser med optikere og makeupartister, der hjælpe med hele looket. Jeg glæder mig SÅ MEGET til at se jer! De første 10 der kommenterer på dette indlæg (efter aftale med jeres veninde, heh) har sikret sig en plads til eventet. Det er først til mølle simpelthen. OBS. over 18 år og alt info står her i invitationen… 

TAK TIL ALLE JER, DER VAR HURTIGE (PLADSERNE ER NU OPTAGET) OG VI SES I ÅRHUS!

irina_invite_1Jeg har MEGET længe ville prøve farvede kontaktlinser, men vidste også godt at jeg ikke kom til at proppe hvad som helst i mine øjne – det tør jeg simpelthen ikke. Jeg er derfor super excited over dette samarbejde med AirOptix, som jeg selvfølgelig havde hørt om før. Jeg er den sarte type mht. mine øjne og har øjendråber med mig alle steder, så jeg var ret nysgerrig på, hvordan mine øjne ville reagere på at have kontaktlinserne i, hvordan det ville føles og om mine øjne vil være røde efterfølgende. Det avancerede silikone hydrogel materiale i disse kontaktlinser, som sender 5 gange så meget luft til øjet, sørger for at øjet forbliver uirriteret og sikrer komfortabel brug og jeg oplevede ABSOLUT ingen ubehag. Jeg havde da hørt virkelig gode ting om disse kontaktlinser, som er blevet hypet af utallige YouTubere og influencers, men selv med mine ultra sarte øjne kunne jeg snildt sidde og “prikke mig selv i øjet” i en time. Det tager lige lidt øvelse at få dem i, men resultatet er AMAZING! Se lige forskellen. Her på billedet har jeg farven “brilliant blue” i mit højre øje.

screen-shot-2017-05-09-at-19-25-32ig-macHer får jeg tjekket mit syn på Kontaktlinse Instituttet, inden jeg fik lov til at teste de forskellige farver linser. De er SÅ søde derinde, så jeg glæder mig utroligt meget at tage tilbage til Århus den 17. maj og se jer til eventen. Så har man lyst til at afprøve de her farvede kontaktlinser og hygge med mig (indebærer selvfølgelig mange selfies), så spørg jeres bestie med det samme, for det er altså først til mølle, ladies! De her briller MÅTTE jeg bare vise jer, not so glam, hah.

img_7750xx Irina

50 kommentarer

  1. Hey piger. Alle dem der lige nåede det, får en mail der skal bekræftes 😉

  1. Til alle piger der har meldt sig til, i skal huske at tjekke jeres mail for bekræftelse 🙂

  1. Det gik meget hurtigt ja, men jeg håber jeg snart kan lave noget lignende igen 😉

 1. Nu jeg ikke var hurtig nok og rigtig gerne vil med, kan man så købe billetter til det ? 😊

 2. øvøvøv!
  var ikke hurtig nok 🙁
  Min veninde og jeg (27 og 29 år) Ville ellers vildt gerne have deltaget! <3
  Knus

  1. Yes, piger, så er det de sidste der lige bliver nappet der 😉

   Vi ses d. 17. maj <3

  1. Du nåede det lige Michella 🙂

   Billet 19+20, de sidste, hehe.

   Alle 10 bliver kontaktet via mail op til eventen. Vi ses piger <3

 3. Ved ikke om min første besked gik igennem, min mobil døde. Men min veninde Nicoline og jeg vil virkelig gerne deltage.
  Lidt om os 😊
  Vi studerer til sygeplejersker i Aarhus og er 20 og 22 ☺

  1. Yes, det er noteret, hehe 😉 Alle bliver kontaktet via mail bagefter.

 4. Jeg vil rigtig gerne med, da du faktisk er den eneste blogger jeg følger dagligt og læser. Kunne være fedt at tage min veninde med også

 5. Håber jeg kan få en af de pladser, sammen med min søde veninde, Mia Meier 💕🙏🏽

  1. Yaaaaaas, vi ses til eventet piger. Det bliver SÅ godt! Jeg kan ikke helt tyde dit fulde navn, hehe?

   I er 3+4 billet! Og I var også over 18 piger? 🙂

  2. Vi er begge over 18 og mit fulde navn er Jenelita Dilla Nissen og den anden Mia Meier 💕

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*