Hello! Jamen, jeg er jo på TV på 2 forskellige kanaler i aften, og det første er “Til Middag Hos” på TV3 kl. 19.00, hvor det er min tur til at lave mad. Jeg kører selvfølgelig Ukrainian style med borsch, vodka, pirozhki osv. Bagefter er jeg med i “Petra Elsker Sig Selv” på DR3 kl. 21.30, YAS! Jeg laver ikke sååå ofte ukrainsk mad, men når jeg gør så er det som regel borsch, hvilket jeg også laver idag. Jeg har faktisk postet en opskrift på bloggen før, den er HER.

tmh-borschig-mac

tmh-bord-jpegig-mac

bord-tmhig-macJeg havde de her herlige mennesker på besøg, som jeg jo håbede ville smage det ukrainske mad jeg lavede. OM jeg havde kastet mig ud i det helt store… JA!  Jeg ville jo gerne imponere, men hold nu op, når man skal lave mad med et kamerahold og fortælle om det og dække pænt op, og prøve nye opskrifter af, så er det altså ikke det samme som når jeg laver mine små Snapchat videoer, hvor jeg kokkererer, hah. jeg prøvede at give mine gæster Thomas Evers, Camilla af Rosenborg og Joakim Ingversen, lidt af den ukrainske stemning. Det her er mine private billeder fra behind the scenes her…

filming-tmhig-mac

oppe-spilig-mac-2

ukr-welcomeSe med i “Til Middag Hos” kl. 19.00 i aften ( + ons og tors) på TV3

18 kommentarer

 1. Hej Irina.
  Du havde en lys bluse på i et af klippene hvor der i blusen var et ‘bånd’ der gik hen over kravebenene. Jeg har søgt og søgt på alverdens sider på nettet, men kan ikke finde den. Kan du hjælpe mig ved at svare på hvor den er fra? 🙂

  1. Den aften hvor jeg lavede maden, var det Rimmels “The One” den røde 🙂

 2. I programmet ser man at du har det, der lys til når du tager billeder – hvor kan det købes?

 3. Det er nogle fantastisk flotte tekopper du serverede teen i. Hvis det ikke generer dig, vil jeg gerne vide, om det er nogle, man kan købe i butikkerne.

 4. Hej Irina
  Den kjole du har på hos Camilla, er sååååå fed, og klær dig utroligt godt! Hvor er den fra?
  Knus

 5. Hej Irina

  Har lige set “Til middag hos” er fan af dit mad, ville det være muligt at der blev lagt opskrifter ud af det hele? alt fra dine brød med kødfyld til salaten med skinke? <3

 6. Vi har lige fået set det nu – hurra for viaplay til småbørnsfamilie.

  Du virker så sød og tiltalende. Fedt at få indblik både med til middags hos og en diva vender hjem.
  Jeg ved ikke hvad jeg ville med kommentaren andet end fedt med en som dig.

 7. Har lige set afsnittet online og må sige virkelig godt gået! og når det er første gang du kaster dig ud i nye opskrifter så ved jeg selv det kan være skræmmende( er oprindeligt fra Bosnien), men synes du gør det virkelig godt! nogle gange går det lidt galt men virkelig flot alligevel 😀

 8. Hej Har en Ukrainsk kollega

  Kan du ikke skrive menu.

  forret hovedret og dessert.

  Jeg kan nemlig ikke huske de ukrainske navne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*