irina-tmgig-macJamen så skete det endelig… jeg skal vise mine madlavning-skills på TV3 (og ikke kun på Snapchat) i den nye sæson af “Til middag hos” og jeg er glad for, at jeg lige nåede at være mor i et par ånden inden, så jeg lige blev lidt bedre til at lave mad, for nogle ting er jeg god til og andre er jeg helt håbløs til. Jeg har afsløret det så mange gange på bloggen før, at jeg simpelthen er cursed, når det gælder bagning og jeg har virkelig øvet mig her på det sidste. Men uden at afsløre for meget, så kaster jeg mig ud i det helt store (of course…) når det er min tur til at lave mad. Hvis I har set traileren for programmet, så er jeg lidt in trouble, hah. Jeg havde 4 middage med Joachim Ingversen, Camilla af Rosenborg og Thomas Evers. Og det er jo lidt længe siden, at jeg har vist mig på TV3, men “Til middag hos” er bare sådan et hyggeligt program, som jeg egentlig altid gerne ville deltage i. Jeg håber, at I tager godt imod det og synes, at det er sjovt at se med. Programmet har præmiere om ikke så længe, og så kan vi dømme derfra, om jeg skal have mit eget cooking-show bagefter, heh… xx

Følg med i vores hverdag på Snap + Insta: @irinathediva

2 kommentarer

  1. Åh det skal nok blive spændende.
    Camilla af Rosenborg kender jeg fra hun var ganske lille, vores forældre var venner.
    Ønsker du og dine en rigtig god påske:-)

  2. Det glæder jeg mig til at se. Det er et godt program, der med garanti kun bliver bedre, når du er med! ☺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*