img_0970ig-macBILLEDE: MAIDAN-PLADSEN I KIEV | OUTFIT: HER

Yaaaaaaaaaaaaas, så sker det endelig! Jeg glæder mig simpelthen så meget og jeg har ikke helt fattet endnu, at programmet faktisk ruller over skærmen denne måned allerede. Jeg kan endelig afsløre både titel og præmieredato på programmet. Det bliver nemlig d. 19. april kl. 22.00 (kan også ses online bagefter), men sæt gerne kryds MED DET SAMME, ikke darlings?! Og det kommer til at hedde “Irina – en diva vender hjem”…. oh yes, let that sink in, heh. Jeg har næsten svært ved at sætte ord på, hvor meget det program betyder for mig og jeg troede da heller ikke, at jeg ville få muligheden for at lave noget lignende en dag, da der faktisk skulle en del forberedelser til. Der skulle snakkes, researches, findes mennesker og steder og planlægges i ca. et halvt år inden programmet, som jeg faktisk i første omgang bedrøvet takkede nej til. Planen var nemlig i starten, at jeg skulle være afsted i en måneds tid og da det ikke var muligt at have Allessia med på optagelser i Ukraine (selv med en barnepige ved siden af, som vi havde overvejet), så var jeg vildt skuffet over, at jeg ikke kunne få denne drøm opfyldt. Men heldigvis fandt vi en løsning og optageperiode blev bl.a. cuttet ned og min mor tog med på denne rejse. Hun er nemlig også meget med i programmet, som handler om min rejse hjem til Ukraine, hvor jeg søger svar på nogle spørgsmål og vender tilbage til mit barndomshjem og venner, som jeg ikke har set i 20 år. Morten og Allessia er også med, da vi startede optagelserne i Danmark. Jeg håber, at I vil synes, at det er interessant at følge med i denne emotionelle rejse med op-og nedture and… like realizing stuff. Spøg til siden, for det går også mere op for mig, at Ukraine er et land, hvor der er krig og jeg får nogle oplevelser med på vejen, der for alvor står i kontrast til min hverdag herhjemme i Danmark. Hvordan påvirker krigen de mennesker der bor der? Hvordan lever de unge mennesker i landet egentlig? Altså dem på min alder, for hvilket liv havde jeg haft i Ukraine, hvis vi aldrig var flyttet?! I de 4 afsnit, er vi i Dnipro, hvor jeg er født, og i Kiev, som er hovedstaden i Ukraine. Jeg håber jo, at I kan føle lidt af det, som jeg føler, via afsnittene og måske nogle af jer, der selv er flyttet til Danmark som små, kan relatere til en del af det. I can’t wait…

Følg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva

4 kommentarer

  1. Jeg kom selv til Danmark fra Letland da jeg var 7. Det bliver spændende at se dit program og høre om det er nogenlunde de samme oplevelser og tanker du har haft når man er tilbage i sit hjemland og de overvejelser omkring hvordan det kunne have blevet hvis man aldrig var flyttet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*