11100598_10153010289620668_5442684117963644105_oHey Darlings! Hvis I følger med på Snapchat, så har I set hvordan vores stue ser ud lige nu (#LIFE), men jeg har opgivet og taget mig en kop kaffe i stedet. Det her billede, hvor hun ligger i sin babyrede, poppede op, som “for 2 år siden…” på min Facebook idag. Hvor er hun dog lille bitte… det synes jeg jo stadig, at hun er, men man glemmer næsten, at de har være endnu mindre. Hun er i en lidt trodsig periode lige nu og er mildest talt ved at drive mig helt til vanvid. For som regel er hun faktisk meget nem, men nu venter hun bare til jeg vender mig om 1 sekund, så hun kan lave ballade. Altså selv vores gulve er overtegnede og jeg har også opgivet at prøve at rengøre det alle steder. Jeg tager det undervejs, af hvad jeg når i løbet af dagen. En anden ting lige nu er, at jeg hverken må gå på toilettet i fred eller spise. Jeg gemmer mig næsten i køkkenet, når jeg skal have en bid et eller andet ned hurtigt. Og så har hun fundet ud af at isen ligger i fryseren og, at hun kan åbne den (for vores fryser er nederst – upraktisk, ja!). Men ellers er det jo meget sjovt det hele, haha! Jeg har i hvert fald sådan lidt f*ck it-moment lige nu, som alle mødre når til engang imellem, hvor alt sejler, men man alligevel lige skal have en pause på sofaen. Men ja, for 2 år siden lå hun bare der og så cute ud (she still is), tegnede ikke på gulvene og kunne ikke råbe “neeeeeej”, men jeg elsker at hun forstår så meget nu og at man kan lave alt muligt med hende. Og uanset hvor træt man er og hvor meget ballade hun har lavet, så kan de smile og give en kram og så er alt jo glemt, heh…

Følg med i vores hverdag på Snap + Insta: @irinathediva

1 kommentar

  1. Min datter er to og halvt år.. hun kan værre ordentligt mundfuld.. hendes yndlingssætning er- senere mor… ;)…og – det gider jeg ikke mor! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*