affiliate

Hey Beauties! Jeg er helt tilfældigt stødt på en masse lækre styles som der er 50% rabat på idag hos Missguided.com. Deriblandt fandt jeg denne kjole, som jeg kunne genkende fra Kylie Jenners Insta og der er meget ofte rabatkoder hos Missguided, som bliver skrevet på forsiden af webshoppen.

kyl

•  SHOP KJOLEN → MISSGUIDED SLINKY CUT OUT ELBOW DRESS: HER  •

xx

1 kommentar

  1. Hej Irina. Bare lige for at få det på det rene! #Howto.. Hvordan er det heeeelt præcis du gør, når du skal bære sådan en kjole eller bluse (som jeg kan se du også ofte har på).. jeg tænker barm? Er det her du bruger dit tape-trick eller bruger du en speciel bh eller patches? Jeg er selv typen der er godt udstyret frontalt 🙃 men det gør det ofte svært med disse typer kjoler/bluser..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*