sponsoreret

Yes, jeg er stadig helt obsessed med Adidas og skal gå i det hele sommeren. Jeg har lige bestilt den lange sorte kjole, som er perf til sneaks og jeg også klart skal have mig et par leggings. Her er lidt mere Adidas inspo med Khloe K

1. adidas Originals Tights: HER  2. adidas Originals Hoodie: HER 3. adidas Originals Tubular Shadow Knit Sneakers: HER  4. adidas Originals Slider Sandals: HER  5. adidas Originals Three Stripe Sweatshirt: HER  6. adidas Originals Logo Cap: HER  7. adidas Originals Bralet Top: HER

xx

2 kommentarer
  1. Hej Irina,

    Du er altid så god til at finde the kardashians mærker på forskellige sider. Ved du tilfældigvis om man kan få khloes good denim jeans via europæisk hjemmeside eller skal man til at skaffe dem fra USA og betale told?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *