affiliate

Hey Beauties! Jeg havde det her outfit på en af dagene, imens vi optog i Ukraine og på Insta ville I vide hvor det hele er fra. I troede nemlig, at nederdelen og bæltet var all-in-one, men det er 2 forskellige dele og jeg bruger bæltet udover andre ting også. Jeg har en masse forskellige nu og de understreger formerne meget fint. Den her slags nederdel er must-have, hvis man har former, fordi den også markerer det hele og er lækker i stoffet. Jeg havde noget heavy contouring på den dag, for at være lidt fin til optagelserne og det her er klart ikke hverdags-mommy look (who has time for that?), og siden jeg kom hjem har jeg være haft makeup på eller været ude af joggingtøj. Men det var da rart at gøre noget ud af sig selv, imens vi optog.

1. Ganni Leo Mesh Top: HER  2. Anastasia Beverly Hills Cream Contour Kit: HER  3. Peace + Love nederdel: HER 4. Lace-up Corset Bælte: HER

xx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*