sponsoreret af Emma.dk

1. Clinique Suparbalanced Makeup #Ivory: HER  2. Urtekram Økologisk Fibermusli: HER  3. Urtekram Økologisk Himalayasalt: HER  4. Vanish Oxi Action Powder: HER  5. Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour #162: HER  6. Narciso Rodriguez Parfume: HER  7. Victoria’s Secret Bombshell Bodymist: HER  8. Clinique Take The Day Off Cleansing Balm: HER  9. L’oreal Mythic Oil Conditioner: HER

Hey Darlings! Jeg er typen der bare er rigtig glad for at spare penge og går efter tilbud (ja, jeg er typen der endda læser tilbudsaviserne online) når jeg skal handle madvarer ind eller hverdagsting. Noget jeg især er vild med at spare på er Vanish, opvaskemaskinetabs og den slags ting, hvor man bare ikke gider at købe det til fuld pris altså. AND of course beauty stuff… hvis jeg ikke købte meget af det med besparelser, så ville jeg nok være ruineret nu! Jeg kender ALT til hvordan man kan spare penge online og hvor man kan shoppe billigere. YAS! Jeg er blevet gjort opmærksom på denne seje online shop – Emma.dk, hvor man nemt og overskueligt kan søge efter sine favorit produkter til en stor besparelse. Med tryk på STOR – helt op til 85%! Tandpasta til en 5’er, men også lækre foundations og hårkure.

Jeg har jo efterhånden mine favoritbrands, som jeg søger efter online, da man ofte kan spare flere penge end i de fysiske butikker. Det er meget overskueligt at finde rundt på Emma.dk og der er mange gode beautybrands som Biotherm, Clinique, Chanel og mange andre. Men noget af det første der fangede min opmærksomhed var de superbillige priser på Vanish og et rigtig godt udvalg af Urtekram produkter (man er vel mor, haha)! Emma.dk er en fordelsklub hvor man skal oprette et medlemskab for at kunne shoppe derinde, men allerede via første køb er de penge nemt tjent ind igen. Man får den første uge i sit medlemskab gratis, og til hver en tid kan opsige det igen, der er altså ingen binding (vigtigt!). Jeg er nemlig ikke så meget til at binde mig til noget som helst, så det er meget rart at man i hvert fald kan prøve det af og se om det er noget for én. Udover det optjener man samtidig point, som man kan shoppe for bagefter, og som kan bruges på makeup, hudpleje, husholdningsprodukter og alle de mange andre proudukter derinde. Jeg fandt endda min yndlings bodymist “Bombshell” fra Victoria’s Secret derinde, som er crazy god. Det er en som jeg altid skal have stående, sammen med den ved siden af fra Narciso Rodriguez. Og noget som jeg har svært ved at finde er shampoo og balsam i de helt store størrelser, som man inde på Emma.dk kan få til 118kr (den på billedet), hvor den fra ny af koster omkring de 500kr som regel. Og så selvfølgelig Urtekram Himalaya salt – obsessed med den og har den altid på hylden, da det er 100% naturligt uden tilsætningsstoffer og er meget bedre for kroppen end alm. bordsalt. Det pinke Himalayasalt er meget næringsrigt, og det indeholder gode for os mineraler. det var den meget korte version, men jeg prøver at bruge det i al madlavning, hvor jeg har behov for salt. Jeg er vild med Urtekram og det kan klart betale sig at købe det via Emma.dk. I næste indlæg vil jeg teste nogle af de ting, som jeg har bestilt og lave en lille video til jer. Her er mine gode fund fra webshoppen… lad mig endelig høre om I kender til den i forvejen eller også shopper nogle af de ting, som jeg har nævnt.  xx

xx

2 kommentarer

    1. Yes, jeg har fået mine varer på 2 dage 🙂 Dem du ser på billederne… ellers ville jeg ikke skrive om dem 😉 Jeg tester altid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*