affiliate

laig-mac•  CRYSTAL CHOKER: HER  •  JUMPSUIT: (LIGNENDE) HER  •  BEIGE STØVLER: HER

Hey Beauties! Der er MANGE der spørger mig hvordan man får en mindre talje og selvom man selvfølgelig kan holde maven mere flad vha. tilrettelagt kost (det er næsten til et andet indlæg), så er vi bare alle bygget på forskellige måder. Så nogle gange er det umuligt at se ud, som man måske går og drømmer om. Jeg bliver aldrig en Victoria’s Secret model, hvilket jeg virkelig ønskede mig i mange år før i tiden og prøvede at farve mit hår lysere og ikke spise og jeg ved ikke hvad. Jeg troede jo, at det var det eneste rigtige og dengang, hvor der ikke var en eneste fyr der gad at kigge i min retning, var jeg 100% sikker på, at det var fordi jeg ikke var som pigerne i bladene og jeg skammede mig over mit udseende. Kort sagt har det været en lang kamp at nå hertil, hvor jeg er idag. Jeg bliver aldrig højere end mine 1.62 og heldigvis er der plads til os alle – ja, selv bladene og catwalks er ved at indse det, hvilket jo er dejligt.

Jeg har ikke selv fået plastikoperationer eller fat-injections. Jeg har fået botox + filler i læberne, that’s not a secret. Jeg har egentlig intet imod plastik forskønnelse whatsoever, men jeg tror, at der er mange unge kvinder derude, der måske bliver kede af det, når de ser fuldstændig til perfektion pumpede celebs (host* eks. Kylie…) og tror, at man er den eneste, der ligner en træt rotte om morgenen. Jeg synes, at lidt nip and tuck kan se meget flot ud, men jeg får lange patter altså… når man ved, at man om man vil det eller ej, er forbillede for så mange unge kvinder verden over, og man lyver om det. Jeg kan tydeligt MED DET SAMME se, når en krop ikke ser naturlig ud, for proportionerne ændrer sig for meget. Det er til en vis grad, at man kan have en stor bagdel og en tynd talje – for man kan godt! Det bedste eksempel er Miami strippers eks. der har booty implants, silikone og fedtsugning omkring maven. Det er ofte tydeligt at se lipo på maven, for navlen ser lidt anderledes ud og huden er en smule rynket på en unaturlig måde, men det passer til deres image, so go for it. Nu tager jeg bare dem som eksempel, fordi det er obvious! Så er der the Kardashians – som alle har fået something something lavet, bare ikke på samme niveau. Kylies “pubertet” is not fooling anyone har jeg lyst til at skrive, men hey… mange unge kvinder tror jo, at det er fra naturens side, og jeg synes måske, at det er vigtigt at man kan se forskel på det. Men når de lyver om deres operationer, så bliver mange kvinder måske i tvivl og begynder at sammenligne med sig selv og så går det galt og man tror man kan have en mini talje og lange tynde ben og brysterne vokser og bliver mere spændstige for hvert år… sådan fra naturens side selvfølgelig. Men hey hvorfor bliver Kylies det og vores kun går i den modsatte retning, hah?! Og helt uden squats (okay om man så lavede en 1.000.000, så ville det ikke ske), så kan man få en helt rund og appelsinhud-fri bagdel på et halvt år. Men nej… ingen har så stor bagdel og så tynde lår uden enten black magic eller en læge! NOBODY! I ved, at jeg godt kan lide The Kardashians ellers, men jeg er ved at være SO OVER those lies about plastic, for jeg forstår ikke hvordan de kan være ligeglade med konsekvenserne. I forstår nok godt hvilket look jeg mener, når jeg siger runde hofter og smal talje – det der fake look, det kan man altså kun opnå når man får lipo omkring lårene og maven og sprøjter det så ind i bagdelen og hofterne for at løfte og forme (man behøver ikke nødvendigvis butt implants) og endda fjerne appelsinhud. Det kan jeg næsten med 100% sige at eks. Kylie, Khloe, Kim, Nicki Minaj har… you get the point! Men hvis man vil arbejde på det the natural way, så er stærke mavemuskler jo vejen frem (især sideways mavebøjninger) … da jeg skøjtede lavede jeg 120 mavebøjninger om dagen (3 x 60) og utroligt nok er mine mavemuskler der stadig efter graviditeten. Bagdelen kan man jo også sagtens træne med squats og løb op ad trapper og vægttræning, men man skal huske at være realistisk med sin kropsbygning. Man kan også nemt tilpasse tøj, der fremhæver det man har, hvilket jeg jo ofte blogger om. Men blot husk… at rigtig meget af det vi ser, kan man ikke opnå ved træning, det er simpelthen urealistisk. xx

Følg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva 

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*