lipsig-macHey Beauties! Jeg har fødselsdag om ca. en måneds tid, hvor jeg bliver the big 30! Det giver mig egentlig ikke pres som sådan – jeg har det faktisk helt fint med at blive 30. In my mind føler jeg, at jeg er 130 for det meste, dvs. træt ikke?! Heh! Jeg har dage, hvor jeg ser mig selv i spejlet og tænker: “Hunnyyyyy, you look fabolous!” og så er der de dage, hvor man ligner en, der har fået en allergisk reaktion og er helt hævet i hovedet… og faktisk mere ligner en, der er kommet hjem fra 2 ugers druk på Ibiza. Anyways… man kan godt mærke og se, at man bliver ældre. Selvom jeg er glad for mit udseende og synes, at jeg ser fin ud for de 30 år, så vil jeg gerne gøre lidt mere for mig selv og synes, at tiden er perfekt for at pifte mig selv lidt op. Man skal helt selv bestemme hvad man gør ved sin krop og sit udseende, da det jo er éns eget liv og man ved vel bedst. Selvom jeg ikke har noget imod kosmetiske indgreb, så er jeg selv meget obs på, hvornår man går for langt. Det kan se så fint ud, når man har fået små rettelser og så kan det også se katastrofalt ud, når man ikke kan stoppe med at rette på sit udseende hele tiden. Jeg tog det her billede igår, imens jeg sad med bedøvelsen på hos Retouch Clinic. Jeg fik 0.5ml Juvederm Volift i læberne denne gang og fik fyldt min hage lidt ud også. Det er noget, som jeg har tænkt på vil give mig et lidt mere markeret look og det tog 5 sekunder, så det synes jeg klart at jeg ville prøve. Jeg fik jo fyld i læberne for ca. et halvt år siden samme sted, og har været rigtig glad for resultatet. Man skal ikke tage fejle af, at jeg skriver så åbent om det her, for jeg er INSANE påpasselig med den her slags og super glad for at have fundet et sted, hvor jeg stoler 100% på deres råd og ekspertise. Det er ikke bare sådan spontane beslutninger og jeg vejleder mig med dem på klinikken. Der er så mange muligheder og jeg vil egentlig også ældes på et tidspunkt. Altså jeg kan ikke forestille mig, at jeg får en facelift, men man skal aldrig sige aldrig (men nej!). Hvor er den gyldne balance egentlig? Jeg kan bedste lide de hurtige og små forskønnelser selv og har eks. haft bump på næsen hele mit liv, men kunne aldrig finde på at gøre noget ved det. Som regel tager jeg fat i dem nede på Retouch og evt. kommer ind til en samtale for at få råd, når jeg ser lidt træt ud eller bare mht. fremtidige tanker. Jeg overvejer en laserbehandling (hudfornyelse) dernede, for at huden er friskere at se på og jeg fik ikke mere botox i denne gang, da jeg vil trække den ud max. Det er jo forskelligt mht. hvordan ens hud reagerer egentlig, og hvor længe det hele holder… men jeg er begyndt at tænke mere på at pleje min hud endnu bedre og tilføre endnu mere fugt. Kan tydeligt se, at den bliver mere tør og træt her op til de 30, heh. Cigaretter, sukker og for lidt søvn er our enemy! Efter, at jeg er stoppet med mine byture, deromkring hvor jeg mødte Morten for 3 år siden, er min hud faktisk blevet 100 x bedre, sådan 5-8 år yngre at se på i hvert fald. Hvis I er i tvivl om det er noget for jer eller I søger råd mht. udseende, så vil jeg anbefale at I kommer til en samtale på Retouch, for det er svært at vurdere selv nogle gange. MEN… hvis I spørger mig, så synes jeg slet ikke at det er noget man skal tænke på, før man er over 20 i hvert fald. Jeg kan huske, at jeg fik botox første gang, da jeg var 23, men jeg ved ikke hvorfor!? Virkelig… why did I do that? Min pande var da helt glat, haha! Jeg stoppede også med at gøre det indtil for nyligt, hvor jeg decideret havde 2 streger i panden, som jeg ikke ville se på, når jeg er 30. For mig har det at få lidt mere fylde i læberne bare, gjort mig super tilfreds. Botox virker altså absolut crazy godt på rynker i panden, så når de kommer tilbage, så får jeg det nok igen. Jeg har det alligevel lidt ambivalent med det hele, for jeg vil gerne se frisk ud lige nu, og det ser bare så godt ud, når jeg bliver freshened up hos Retouch, men samtidig så tænker jeg på… hvornår skal jeg lade rynkerne være når de kommer og det er vel okay, at jeg har lyst til at look my best?! Jeg tror, at I ved hvad jeg mener. Jeg ville faktisk til at starte med og have fyldt nogle andre linjer ud, hvilket jeg fik frarådet, da det så ville ændre på andre ting. man kan nemlig godt blive grebet af, at man bare skal have rettet en masse på en gang, men det er ikke altid at man behøver det. Men nu ser jeg fresh ud til Allessias fødselsdag i morgen og de events, som jeg skal til i april, yaaas.

VIDEO FRA MIT FORRIGE BESØG HOS RETOUCH CLINIC HER: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *