Hey Beauties! Vi tog en tur til Los Angeles for ca. en måned siden for at slappe lidt af og hygge, men også for at finde ud af hvad der skulle ske – nemlig om vi skulle flytte derover. Den vibe, som L.A. har er fantastisk og man bliver bare mere inspireret og får mere drive, når man er der. Folk er spændende og snaksalige og alle drømmer om noget stort! Jeg har slet ikke været i tvivl om at jeg ville ende i Hollywood siden jeg var 12. Som i… at alt andet slet ikke var en mulighed, og det var en selvfølge. Jeg har også trænet i L.A. da jeg skøjtede, og efter min skøjtekarriere sluttede, skulle jeg flytte derhen permanent og være den næste Elizabeth Taylor or something. Jeg ved kke om det var at blive gift 5 gange, the diamonds eller hendes legendariske rolle som Cleopatra, der førte mig hen til de tanker, men jeg var fast besluttet på det. Det var som om at jeg kedede mig og følte, at jeg skulle ligge lidt låg på ambitionerne og min personlighed alle andre steder, bortset fra når jeg var i Moskva eller L.A. – der følte jeg, at jeg fittede in 100%. Jeg ville dog ikke flytte permanent til Moskva, selvom jeg overvejede det og fik tilbuddet, så jeg ventede på det rette øjeblik med Los Angeles. Jeg er bare ikke typen de kaster mig ud i noget så drastisk, medmindre jeg har en plan eller noget backup. At flytte til at andet land uden noget netværk og noget at falde tilbage på… sådan bare jeg-er-awesome-nok-det-går-nok det fungerer altså ikke i min verden. Ser skulle spares op, planlægges og findes den rette timing! Så jeg ventede…

hollowDa Morten og jeg mødte hinanden og blev kærester, havde vi præcis de samme forestillinger om fremtiden og vi skulle bare til Los Angeles for at bo derovre, fordi vi ville gå efter vores drømme (big dreams). Nu hvor jeg tænker tilbage, så skulle vi måske bare have gjort det med det samme dengang, for at prøve det af og se hvad det endte med. Men så blev jeg gravid og hverdagen fløj afsted herhjemme i Danmark og vi havde en masse at se til. Sidste år begyndte vi så at lege mere og mere med tanken om at tage chancen og bare flytte. Morten har endnu flere muligheder i USA med det musik, som han producerer og jeg kunne sikkert godt finde noget derovre også + vi har lidt netværk oveni. Det er i hvert fald blevet fuldstændig realistisk. Men nu har vi Allessia og jeg har altså prøvet det før, det med at flytte til et andet land og starte forfra og jeg ved hvad det kræver. Jeg er sikker på, at det fungerer godt for nogle, men vi tog det valg på denne sidste tur, at vi tre ikke skal være så langt væk fra vores familie og venner. Det ønsker jeg slet ikke for Allessia og vil gerne give hende mere stabilitet og vante rammer… og ja, det har nok noget at gøre med, at jeg selv altid savnede det. Danmark er et dejligt land at vokse op i, og jeg kan godt skære ned på mine ambitioner, for jeg vil egentlig hellere bare være tæt på familie og venner og nyde hverdagen. Morten rejser jo generelt meget i forbindelse med alt muligt, så det må han gøre og så kan vi tage med nogle gange. Jeg vil hellere slå mig mere ned lige nu end at blive ved med at jagte noget, for jeg synes faktisk at vi har det rigtig godt her i Danmark og så kan man altid rejse, når man har brug for det, men komme hjem igen til home sweet home. I don’t have the American dream anymore! Men jeg drømmer stadig lidt… xx

SE HELE VORES L.A. VLOG PÅ MIN YOU TUBE KANAL HER:

6 kommentarer

  1. Der er rigtig mange benspænd ved a flytte i til USA, det første er visum og opholdtilladelse, der kun kan lade sig gøre, hvis fx Morten fik sponsoreret et visum og derved kunne du heller ikke komme med, da I ikke er gift. Allesia ville kunne, men ikke en kæreste. Dertil skulle Mortens job skaffe sygeforsikring til jer alle, da I ellers ville blive ruineret af sygdom. Daycare koster omkring $2000 om mdr, så du ville nok skulle gå hjemme med Alessia eller ansøge om work permit, men igen, det kan ikke fåes på et ESTA visum. Du ville heller ikke kunne åbne bankkonto eller lign uden social security number og det fåes kun med en arbejdskontrakt i hånden fra amerikansk firma. Og alt dette skal fornyes hvert år. Man skal have ALT på plads inden man kan flytte til USA!

    1. Shit, hvor gør det land det bare indviklet at få et liv der 😱 Utroligt at det skalvære så besværligt!
      Hvad koster det egentlig at bo i usa altså med de alm udgifter som vi har her i dk og for en ganske alm familie med mor,far 2-3 børn?

  2. Skøn video. Tak fordi vi må få lov til at kigge med. Skønne mennesker, skønt par og en dejlig familie. Keep up the good work👍💪👏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*