Hey Beauties! I am back… både på bloggen og i Danmark. Håber, at I har savnet mig lidt, heh. Jeg har været i min egen ukrainske bobbel nærmest, og selvom jeg virkelig har savnet Danmark, så har jeg haft utroligt godt af at blive “luftet” både mht. L.A. og Ukraine. Man kan sige, at jeg har været på en lidt spirituel rejse til Ukraine nærmest og den har været lidt lifechanging… det vil jeg selvfølgelig berøre nærmere på et andet tidspunkt, for jeg skal lige get back to reality herhjemme først. Det var altså bare det bedste at putte med Allessia her i morges og jeg havde en Gurli Gris bamse med til hende fra lufthavnen, som hun var helt oppe at køre over. Men jeg kan virkelig mærke, at jeg skal tibage til nogle af mine gamle rutiner (og lave om på nogle andre), da jeg har været så fjern fra min hverdag. Jeg tror, at jeg har over 1000 ubesvarede mails, puha, hah! Basically, what I am trying to say er, at jeg er klar med flere kloge ord her på bloggen og at jeg i hvert fald har savnet jer… jeg har savnet min familie, jeg har savnet Føtex, og at vaske mine gulve, yaaas!

4 kommentarer

  1. Velkommen hjem… min egen rutine kan endelig blive normal igen haha😂 Dine indlæg har jo ligesom manglet… glæder mig til at læse hvad du har på ❤

  2. Velkommen hjem Irina.
    Dejligt du har været på en slags spirituel rejse, glæder mig til at høre nærmere.
    Nu må du lige lande, hvile, loade alle oplevelse og nyde dine kære.
    Rigtig god dag og snart weekend:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*